Kupujem stap

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Kupio bih stap, #4 je prioritet, alternetiva je #5. Duzina koja je pozeljna je 8.6 ft a alternativa je 9 ft.
Pozeljno je da stap bude novijeg datuma i cetvorodelni, zbog lakseg transporta...  za novog ljubimca sam spreman da izdvojim  oko 150 evra. Ako imate nesto da ponudite da se uklapa u ove moje zahteve, mozete da to uradite privatnom porukom ovde ili na e-mail [email protected]

isako

Junior member
Učlanjen(a)
13.02.2013.
Broj reagovanja
0
Jos kad bi bio ross :)

Poslato sa LG-P700 koristeci Tapatalk 2

Nenad Bugarcic

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2012.
Broj reagovanja
0
Ajde ako si u prolazu navrati da probas Vision Extreme!!! Pre par dana mi stigao pa jos je u fazi testiranja ali do sada moj utisak da je to jedan od naj boljih stapova koje je Vision napravio!!!
Stap nije za Drinu i extremno daleke.. izbacaje,stap je napravljen za uzivanje..lagano,nezno..polako ;) i garantujem da ce "vaditi" svaku ribu koja se nadje na kraju tipeta! Verujem da ce za BiH reke(lipljan mi na umu)biti pravi pogodak!!!
Za dan dva cu sa Bojanom izaci na vodu da ga probamo sa vise razlicitih struna pa ce biti i koji video!
On je malo iznad cene koju planiras odvojiti ali veruj mi da se neces pokajati!

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

Nenad Bugarcic

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2012.
Broj reagovanja
0
Evo sad sam saznao da je ipak malo vise od "malo" :) ..izvini
Stap je oko 300€ :( ..mada me i ne cudi,..stap je bas babaroga! Evo gledam cene u EU shopovima..sve je oko 400€ .. Tako da imamo srecu da  Vision stapove mozemo kupiti po naj jeftinijim cenama u EU! A o garanciji nema vise da se razmislja.. eurofish je vec pokazao kako se posao radi! Tako da bi mozda trebao pogledati jeftinije modele od Visiona ili nastavi da trazis polovan stap kao do sada! U svakom slucaju sa srecom!
Poz

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Hvala Nenade, video sam ja koliko extreme kosta, pa zato onakvo pitanje, reko mozda imas neku ekskluzivnu cenu  :D :D
Iskreno, mnogo mi je to para, i od Bojana sam dobio izuzetno povoljnu ponudu za stap, ali na zalost trenutno- ne biva...  :nowink:

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Moze kljuc, pazario sam stap  :yeswink:
Zahvaljijem se svima onima koji su se javljali i nudili ...  :tbumb:

Vrh Dno