Laki, Žakula i Mixmaster pojeli štuku od 4.5 kg, ulovljenu strimerom!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Poruke
6.150
Broj reagovanja
4
  Šta uraditi sa krupnom štukom? Vratiti je živu u vodu ili je ispeći na roštilju i podeliti sa dobrim prijateljima?
Ja sam, kad sam savladao svoju najveću "mušičarsku" štuku, bez mnogo dvoumljenja odlučio da je pretvorim u dobar komad najkvalitetnijeg mesa. Retko jedem svoj ulov, ali ovo je bila izvanredna prilika da se proslavi ovaj značajan ulov i oseti ukus krupne štuke koja jede strimere. Nekako, čini mi se, da kroz svaki zalogaj upijem neki neophodan vitamin od koga se postaje bolji mušičar. :lol:
Ovog puta, taj vitamin sam podelio sa momcima koji tek treba da se upuste u ozbiljniji lov štuka strimerom. Lakše je upamtiti sve priče o mušičarenju štuke uz predivne zalogaje koji potiču od iste.
 

Prilozi

  • Meso spremno za pecenje.jpg
    Meso spremno za pecenje.jpg
    35,2 KB · Pregleda: 221
  • Krcka se.jpg
    Krcka se.jpg
    42,9 KB · Pregleda: 228
  • Pali se vatra.jpg
    Pali se vatra.jpg
    35,8 KB · Pregleda: 226
  • 4.5 kg stuka.jpg
    4.5 kg stuka.jpg
    53,4 KB · Pregleda: 269
  • Najlepsa stuka.jpg
    Najlepsa stuka.jpg
    29,6 KB · Pregleda: 224
  • Krajnji uzitak.jpg
    Krajnji uzitak.jpg
    24,2 KB · Pregleda: 212

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Poruke
6.150
Broj reagovanja
4
Žakula je očistio i filetirao meso, a Laki se pobrinuo za drvca, piće, hleb i ostalo... Ja sam cepao drva, palio vatru i pekao meso...
 

Prilozi

  • Zakula cisti stuku.jpg
    Zakula cisti stuku.jpg
    109,6 KB · Pregleda: 274
  • Laki se sredjuje.jpg
    Laki se sredjuje.jpg
    44,2 KB · Pregleda: 272
Vrh Dno