LISICA???

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Da li se i sta se koristi od krzna lisice u vezivanju musica? Cisto pitam zato sto ih ima kao pleve kod mene a i najcesca je meta lovaca pa ako moze nesto da se iskoristi super jer bih do sada imao kamion materijala? :)

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Mazni repove, lepo ofarbaj i mozes izvuci izvanredan dabing. Ima tu dosta sitnih tankih poddlaka s kojima mozes raditi sta hoces a ako ti zapadne koji sa extra dugackim dlakama od 8-10cm.... saljem ti adresu..... ;)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
Šape imaju prilično oštru dlaku pa kad ih ošišaš možeš d adobiješ ekstra dobar dabing koji možeš da koristiš za nogice nekih imitacija. Te dlake su dosta oštrije od dlaka sa lica ili ušiju zeca.

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
NESPRETO::: Kako se farbaju repovi jebi ga, ne znam niti znam kako bih napravio dabing od toga... EEEEE ja tebi rep ti meni??? :D

STRELAC::: A da li su bolje od zecjih dlacica posto mi je obecao jedan lovac da kada god odstrijeli lisicu ili zeca da ce ih odrati pa ja sa kozom da radim sta hocu, a bojim se da ne uprskam nesto jer tek za to blage veze ne bih imao kako da napravim... :)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
Ja sam pisao o dlakama sa šape, one su oštre i odlične za noge plivajućih muva. Dabing za tela od zeca je potpuno druga stvar. Najbolje bi ti bilo da ti neko uštavi te kožice pa ti posle šišaj i pravi strimere ili pravi dabinge.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
samo ti druže uštavi kožu lisice i zeca i sve što dobiješ od tih lovaca...Od duge dlake repa lisice možeš praviti krasne strimerčiće.

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Rocket man je napisao(la):
NESPRETO::: Kako se farbaju repovi jebi ga, ne znam niti znam kako bih napravio dabing od toga... EEEEE ja tebi rep ti meni??? :D

Imas naa forumu finu temu o tome. Ja nisam farbao do sad. Ne moras farbati ceo rep vec iseckaj 1-2 cm od repa i ofarbaj u neku boju. Kad kasnije iseces mali snopcic dlaka, drzi tu u korenu a drugom rukom izvuci sve najduze i baci. One sitne i tanke mozes secnuti malo i iskoristiti za dabing. Snadji se be malo....  ;)

A za rep.... pa musice od njega naravno.... :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ne uzimaj to u ruke nikako . pune su buva i cesto prenosioci raznih bolestina . nije to nikakav materijal vredan paznje da bi se zajebavao .

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
No, ima istine u recima saleta...ja sam prvi koji se ne bi bavio time...tu je dosta potrebno kemijati da bi to bilo kako valja u potpunosti. Radije kupim komadic toga sto mi treba.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Pa i petlovi i patke imaju buve pa njihova pera svi koriste... I koliko znam zene su nekad nosile lisice kao modni detalj...
Lepo uzmes dezinfikujes i gotova stvar....

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ma svratis lepo kod krznara i zamolis za ono sto je vec planirao da baci ...i resen problem . ja se posebno ne bi igrao sa divljom lisicom jer je poznata da prenosi besnilo

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Auuuu o tome nisam razmisljao.... E to je onda problem ne bih da rizikujem da umrem prije vremena... :)

Vrh Dno