Lutka Sage TXL 8 fita #0

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
U sustini Mafke Zuca iz Valjeva ima #0 txl-a. E sad ako se javi Pera u medjuvremenu mozda moze nesto vise da kaze o ribolovu takvim stapom. Ja sam mlatio sa njim i perverzija je :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
77
maric je napisao(la):
U sustini Mafke Zuca iz Valjeva ima #0 txl-a. E sad ako se javi Pera u medjuvremenu mozda moze nesto vise da kaze o ribolovu takvim stapom. Ja sam mlatio sa njim i perverzija je :)

Previše ti mlatiš, postao si merna jedinica......Ma to ti je negde oko 3 marića, plati 4 marića i dobijaš, polovno ali očuvano....6 marića "novo" :nowink: :bleh: :bleh: :bye:
Postao si gori od onooooooog iz Nniš, gori od testisa zvanog iz milošte Ranđa  :bleh: :bleh: :bleh:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Jbt nasao si sa kim da me poredis a ja 1000 svetlosnih godina ispred njega. Teska si palamudjevina a ne ide ti sa godinama. Nego lepo reci coveku stap nov nikada nije iznesen iz kuce a ne ona roba polovna sto ti prodajes jos cekamo2 godine da stigne. Cekas da zaboravimo sta smo porucili :)

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Hvala Rićma na obaveštenju,drago mi je da ima još ljubitelja laaaaganih kompleta  :tbumb:

Pojuricu na jesen Bože zdravlja bas ,bas minimalizam neki,volim to,čiista ljubav nikakav pozeraj  :nowink: :bye:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Naravno Mafke al uvek ce biti ljudi koji ce da popuju da je fenseraj sta god kupio :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
77
http://www.rudiheger.eu/en/sage-little-one-fliegenrohlinge-blanks.html#.VzzxX6n09ww

Vrh Dno