Magnetic Net Release

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E sad da ja vas pitam, posto sam uzeo meki meredov recite mi kakva su vasa iskustva I koji je dobar posto ima nekih koji su tesko sranje ( a kostaju dosta) pa da ne bacam pare bzv..ili da budzim neku moju varijantu I ustedim neki kes I ako ima neko neki predlog kako bih to mogao nek napise?

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ja sebi a poucen tudjim iskustvima uzeh ovaaaaaaaaaaaaaaj..... :) E sad jedino pojma nemam kakav si sa tezinom tog meredova, nekako sam uvek za dodatno obezbedjenje....zbog gustog rastinja ili zakacaljki...magnet je magnet, zna da popusti  :blush:

http://www.rudiheger.eu/en/accessoires-tools/landing-nets-tools/keschermagnet.html?___from_store=en#.U4bksZfSpUQ

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E j..o te patak sto ne rece ranije  :p znaci dobar je  :D

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ma nije los...TMC....ajd imam ga pa me samo podseti da v idis kakv je, pa ako je sve potaman da istemo to iz belog sveta  :)

pannic

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
0
Odlican detalj, ja svoj dobih od Gorana i toliko je jak da me secne unazad  kad meredov zakaci u neku granu. Ima ih u zadnje vreme i kod nasih prodavaca ali bezobrazno skupih za dzeparac  nekog klinca. Nekolicini njih pomogoh na zalost trgovaca tako sto sam im na meredove srafio stolarske magnete za kuhinjske elemente i ormane. Potrazite u prodavnicama srafovske robe magnete za vrata sa silom drzanja 5 kg, jace bi bilo jos bolje a kad ih pogledate samo ce vam se kasti kako ih instalirati i na drsku i na kragnu. Ne deluju bas fancy ali drze odlicno, lako pronalaze jedan drugog i ne vide se ako se dobro postave ... kome je to bas bitno...! Umal' zaboravih, za povezivanje stari telefonski kabl . Secate se, ono sto je stajalo u predsoblju i cime smo komunicirali dok nismo svi dobili ovo sranje kojim nas nalaze kad i gde ne treba.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ma bilo je I kod kineza I pre kod nas onih varijanti ali tanjih za kljuceve I zakljucavanje bajseva,..Proto moram probati ovaj tvoj..pa da vidim sta mi je ciniti, a Drina je jaka voda pa se plasim I za seba kamo li za meredov  :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
de, de.........Za DRinu si kupio ronilačko odelo, tu za nas dvojicu nema više tajni  :D

Vrh Dno