Dakle,jeste da je ovo vec 1000 puta prozvakana tema,ali odlucio sam se pocastit stapom. Ne nuzno novim,tj najvjerojatnije polovnim. Bilo preko oglasa,ebaya ili cega vec. Trazim stap klase 4 duzine 8.6 ili 9ft.,po mogucnost mf akcije. Uzeo bi stap od proizvodjaca ff opreme,a ne od nekih koji to rade usput radi prosirenja asortimana.Posto jos muku mucim sa zabacivanjem,smatram da bi mi i stap renomiranog proizvodjaca koji je namjenjen ff-u,uvelike olaksao vjezbu zabacivanja kao i sam ribolov. Razmisljam o modelima sage rpl ,ds2 i launch, neki.orvisov mid flex accent,t3 ili trident,mozda nesto od loopa ili echo. Pokrenuo sam ovu temu zato sto ni jedan od tih proizvodjaca nemogu vidjeti niti probati u Hrvatskoj,pa me zanimaju vasa misljenja u vezi tih stapova i namjeni za koju mi trebaju. Zasad imam scierru hm+ 9ft #5,koja nije los stapic ali bi ipak nesto bolje. Mozda mi teoretski i netreba ali ipak zelim.. Naravno da bi mi trebalo nesto i klase 6,ali posto sam trenutno nabrijan na pastrve,lipljane i klenove mislim da bi mi 4-ka odradjivala poso. Za Savu i bucove imam nekog kineza klase 6/7 koji ce odradivati dok ne skupim jos para. Za stap sam spreman izdvojit 150-200 eura maximalno. Bas me zanima sta cete mi preporucit,a ako i netko ima kakvu konkretn u ponudu neka mi posalje pp. Naravno da ako neko nesto prodaje neka racuna da zivim u Zagrebu i da bi bilo dobro da postoji neka mogucnost dostave ili slanja u Hrvatsku.