Malo ozbiljniji stap

krmpus

Newbie
Učlanjen(a)
14.02.2012.
Broj reagovanja
0
Dakle,jeste da je ovo vec 1000 puta prozvakana tema,ali odlucio sam se pocastit stapom. Ne nuzno novim,tj najvjerojatnije polovnim. Bilo preko oglasa,ebaya ili cega vec. Trazim stap klase 4 duzine 8.6 ili 9ft.,po mogucnost mf akcije. Uzeo bi stap od proizvodjaca ff opreme,a ne od nekih koji to rade usput radi prosirenja asortimana.Posto jos muku mucim sa zabacivanjem,smatram da bi mi i stap renomiranog proizvodjaca koji je namjenjen ff-u,uvelike olaksao vjezbu zabacivanja kao i sam ribolov. Razmisljam o modelima sage rpl ,ds2 i launch, neki.orvisov mid flex accent,t3 ili trident,mozda nesto od loopa ili echo. Pokrenuo sam ovu temu zato sto ni jedan od tih proizvodjaca nemogu vidjeti niti probati u Hrvatskoj,pa me zanimaju vasa misljenja u vezi tih stapova i namjeni za koju mi trebaju. Zasad imam scierru hm+ 9ft #5,koja nije los stapic ali bi ipak nesto bolje. Mozda mi teoretski i netreba ali ipak zelim.. Naravno da bi mi trebalo nesto i klase 6,ali posto sam trenutno nabrijan na pastrve,lipljane i klenove mislim da bi mi 4-ka odradjivala poso. Za Savu i bucove imam nekog kineza klase 6/7 koji ce odradivati dok ne skupim jos para. Za stap sam spreman izdvojit 150-200 eura maximalno. Bas me zanima sta cete mi preporucit,a ako i netko ima kakvu konkretn u ponudu neka mi posalje pp. Naravno da ako neko nesto prodaje neka racuna da zivim u Zagrebu i da bi bilo dobro da postoji neka  mogucnost  dostave ili slanja u Hrvatsku.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
krmpus je napisao(la):
Dakle,jeste da je ovo vec 1000 puta prozvakana tema,ali odlucio sam se pocastit stapom. Ne nuzno novim,tj najvjerojatnije polovnim. Bilo preko oglasa,ebaya ili cega vec. Trazim stap klase 4 duzine 8.6 ili 9ft.,po mogucnost mf akcije. Uzeo bi stap od proizvodjaca ff opreme,a ne od nekih koji to rade usput radi prosirenja asortimana.Posto jos muku mucim sa zabacivanjem,smatram da bi mi i stap renomiranog proizvodjaca koji je namjenjen ff-u,uvelike olaksao vjezbu zabacivanja kao i sam ribolov. Razmisljam o modelima sage rpl ,ds2 i launch, neki.orvisov mid flex accent,t3 ili trident,mozda nesto od loopa ili echo. Pokrenuo sam ovu temu zato sto ni jedan od tih proizvodjaca nemogu vidjeti niti probati u Hrvatskoj,pa me zanimaju vasa misljenja u vezi tih stapova i namjeni za koju mi trebaju. Zasad imam scierru hm+ 9ft #5,koja nije los stapic ali bi ipak nesto bolje. Mozda mi teoretski i netreba ali ipak zelim.. Naravno da bi mi trebalo nesto i klase 6,ali posto sam trenutno nabrijan na pastrve,lipljane i klenove mislim da bi mi 4-ka odradjivala poso. Za Savu i bucove imam nekog kineza klase 6/7 koji ce odradivati dok ne skupim jos para. Za stap sam spreman izdvojit 150-200 eura maximalno. Bas me zanima sta cete mi preporucit,a ako i netko ima kakvu konkretn u ponudu neka mi posalje pp. Naravno da ako neko nesto prodaje neka racuna da zivim u Zagrebu i da bi bilo dobro da postoji neka  mogucnost  dostave ili slanja u Hrvatsku.

Druze ti vec imas stap proizvodjaca koji se bavi iskljucivo FF opremom i budi siguran da ti on ne predstavlja otezavajucu okolnost pri zabacivanju niti ces nesto bolje zabacivati stapom drugog proizvodjaca. Imas sugradjanina Alpa koji je clan i ovde na forumu a inace je FC instruktor i to jako dobar, pa ti je moj savet da ga kontaktiras i resis sve dileme oko zabacivanja.

A sad ako bas zelis stap, vecina firmi salje u Hr pa mozes da narucis sta pozelis i koliko mozes da se otvoris. Svi modeli sto si nabrojao od Sage, Winston i Orvis stapova u svom postu se ne proizvode vise pa ti ostaje da juris neki polovan ako su ti bas ti modeli na umu.

krmpus

Newbie
Učlanjen(a)
14.02.2012.
Broj reagovanja
0
Za Alpa znam i kontaktiro sam ga. Reko sam da trazim polovan stap i znam da se ne proizvode ti modeli koje sam nabrojao. Isto tako sam reko mozda mi i netreba drugi stap al mi je bas doslo da se pocastim.. 8) Sta ces jace je od mene..

krmpus

Newbie
Učlanjen(a)
14.02.2012.
Broj reagovanja
0
Samo da napomenem da prihvacam i prijedloge i preporuke stapova tj. modela koje nisam naveo u prvom postu. I koji se proizvode i koji se vise ne priozvode .Znaci stap gore navedenih karakteristika,a da se da nabaviti polovan ,u rangu 200eu. Naravno,neostecen,uscuvan,mazen i pazen. Evo nemora bit 4ka moze i 6ica,al ako je 6ica nek bude 9ft. I ona ce mi trebat. Nek se ljepo piga i puni,nek je donekle brz i neka je lep i kvalitetan. Ko i buduci mu gazda..Trodjelni ili cetverodjelni. Ni manje ni vise.. Sad ce mi neko rec da sam pre zahtjevan,al ja sam uvjeren da se mora moc kupit takav polovni stap za te pare.

Vrh Dno