Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pozdrav za sve clanove foruma,ovih dana sam malo shopingovao markere za bubice i ova dva laka za prolecne bubice ,za ledjni deo mislim da je boja fenomenalna..Narandzasti lak sa sljokicama za bambulu i nova folija na koturu za Balidza fly II ..,fenomenalan materijal..
Mafke, "proveren kvalitet bez obzira na cenu" ima i svoje ime. A ono je COPIC! Pravi se u 322 boje i punjivi su tako da je moguce i da mesas i pravis sam svoje boje. Ima ih u Beogradu.
Trazio sam i Copic da nadjem,ali nemaju ga u nekoliko radnji,Sharpie najzastupljeniji i najrasprostranjeniji brend sto se tice markera u USA,bar ja sto sam primetio.Mafke bice,nemoj da brines..Pozdrav..
Mafke, "proveren kvalitet bez obzira na cenu" ima i svoje ime. A ono je COPIC! Pravi se u 322 boje i punjivi su tako da je moguce i da mesas i pravis sam svoje boje. Ima ih u Beogradu.
Bojane,hvala na info,jos kada bi mi od prilike rekao cenu po komadu da bih se ja ''prebrojao'',bio bih ti duznik. Inace bih ti poslao novac da mi ucinis i kupis ,a zamolio bih te da ako imas vremena u jacoj radnji umetnickog materijala pitas da li imaju u prodaji crtacka pera za tus (strip ,karikatura itd.) :.