Marryat novitet za 2015

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Tactical Pro serija donosi 8 modela. 9' 4/5, 9' 5/6, 9'6" 6wt, 10' 3/4,10' 4/5, 10' 5/6, 10' 7wt i kao posebna poslastica stap dizajniran iskljucivo za takmicenja 10'6" 3wt Nymph.

Kazu da su stapovi perfektno balansirani, sasvim novi blankovi su u pitanju, svi su cetvorodelci.

Katalog je na Francuskom ali google prevodilac sasvim korektno prevodi na Engleski pa detalje mozete videti ako skinete PDF katalog sa sajta http://www.smith-pro.com/catalogue_smith_europe.html

Imam neke najave o narucivanju modela Tactical Pro Nymph pa se nadam da ce te biti u prilici da citate iskustva iz prve ruke vrlo skoro.

Za sada evo slicice

Prilozi

• Pro nymph.jpg
    Pro nymph.jpg
    14,8 KB · Pregleda: 185

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Mali offfffffffff.........Aliiiiiiiiiiiiii......Ima li kombination za bejbi, mimo štapova pitam???Najmanju verziju, zlatna bušena špulna... :drool:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Jok, Marryat cekrci posluju odvojeno ako uopste vise postoje. Stapovi i aseksorije su u sklopu sa Japanerosima Smith i Varivas.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Proto iste su nam zelje  :D :D :D ja mozda i nadjem jedan komad  :whistle: :whistle: :whistle:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
A jeeeeeeeeeeeeeeli, nadjes jedan kom...puj pike, Ja sam se prvi setio....dacu ti ga koji put, utorkom recimo

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
moze se nabaviti ,samo spremite funte :)
http://www.purelyflyfishing.com/index_marryat_baby.htm

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
neba je napisao(la):
moze se nabaviti ,samo spremite funte :)
http://www.purelyflyfishing.com/index_marryat_baby.htm

Sta kupiti??????

http://clearwater-flyfishing.com/fly_reels_marryat_baby.htm#babybuynow

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Begaj, tema su stapovi....usrasmo temu Bokiju... :doh: :-X :'( :(

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Nema crno telo i zlatna uzbuđena spulna Jbg..

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pre neki dan sam imao priliku da probam na vodi tactical #5 i odavno mi se stap nije svideo kao taj. Sve mu je nekako odlicno ukomponovano, bacanje je prelagano sa njim, osetljiv a nije glindzav, oseca se snaga u njemu al ne jer je ko motka, naprotiv. Bilo da su u pitanju vodeni zabacaji ili overhead baca se sa lakocom. Iskreno mnogo bih voleo da jednom kupim nesto od njih, npr nimfaroski stap

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ljudi kod nas su generalno nepoverljivi prema brendovima koji nemaju ono Made in USA ali nisu svesni koliko recimo ti Francuzi polazu na outdoors opremu. Cizme za lov najbolje na planeti su made in France, vrhunska oprema i oruzje takodje, oprema za ribolov takodje, vrhunska kinologija, konjarstvo... Francuzi su prave zveri za to. Ali generalno su prilicno u svom svetu i ne polazu previse na marketing u toj industriji. Njima je glavni izvozni i marketinski akcenat na auto industriji.
Ja sm Tacticala probao od Marca Petitjeana, lika koji moze da peca sa bilo kojim stapom na planeti i da ga dobije za dz. Na moje pitanje zasto ne peca sa nekim Sage Xp(tada bio aktuelan), gurnu mi Tacticala u ruke i rece "probaj pa ces shvatiti koliko je ovo rasan stap". Tako i bi, posle par minuta se i sam uverih koliko je Tactical dobar i univerzalan stap.

radodeyan

Senior member
Učlanjen(a)
10.08.2006.
Broj reagovanja
47
Jos davne 2005,kupio sam od "dobavljaca" Marryat Packer 803-4. Vrsni  deo je bio kraci za 10-tak cm, pa je i cena bila drugarska, 70 eura. Nov je bio izmedju 400 i 500 eura.  Do danasnjeg dana, ja nisam video bolji stap u toj klasi. Posle nekoliko godina  uspeo sam  nekako da kupim vrsni deo i stap je postao idealan. Zimus sam imao mogucnost da zadrzim Orvis Helios2  764, ali sam se  ipak odlucio za Marryat.
Nedostatak imformacija je i tada i sada veliki minus Mrryat-a. Jedva sam uspeo da nadjem kontakt , da kupim taj vrsni deo.

Vrh Dno