Marryat Tactical 905

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Prodajem Marryat Tactical 905 cetvorodelni, sa original platnenim gacama i Djerinom tubom u extra stanju  160 e

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Iskreno, teska srca se odricem, ali posto mi se "smesi" sage one  :whistle: mislim da necu pogresiti

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Darko (ex. Feanor) je napisao(la):
Iskreno, teska srca se odricem, ali posto mi se "smesi" sage one  :whistle: mislim da necu pogresiti

Mislim da nisi ni svestan sta radis ali ok, ti odlucujes. U cemu ti je One napredak u odnosu na Marryata?

I da samo mogu jos da dodam da svako kome treba petica od 9' za male pare neka uzme ovog Darkovog Marryata jer takva se sansa retko pruza. Sada im je cena 320e a ovaj Darkov je jedini Marryat Tactical koji se proteklih nekoliko godina nudio na oglasima. Ima ih sigurno 30kom u Srbiji ali niko ne prodaje.

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Bojane, nemoj da ga hvalis toliko  :), jer necu mnogo da se trudim oko prodaje  !  Prodajem, a prizzeljkujem da ne prodam  :hammer: ... One svakako stize!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nema sta da ga hvalim, vrhunski stap u pola cene je vrhunska kupovina, posle svega zivog sto sam od petica imao vracam se na Tacticala.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
258
Ostao vlasniku. Popismanio se. Po principu " oce kaki, nece kaki" :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Itekako mudra odluka. Ni jedan stap na planeti ne vredi 200e vise od Tacticala.

Vrh Dno