MarkoTimokRiver
Senior member
Pozdrav drugari.
Zelim da se ponovo bacim na musicarenje (stari pribor sam prodao,neki kineski shit).Ne bih da ulazem kesh u pribor vec da menjam svoj varalicarski za musicarski.Mada ne bih odbio da prodam pribor za kesh.Nudim stap,masinicu,varke,trokrake.Svaka kombinacija je moguca,znaci moze sve da ide za jedan stap npr.ali i masina za stap,varke za cekrk itd.
Shimano Technium 1000 FB
Makina je kupljena 10.02.2009 u Miloshopu,Nish
Ima dve ogrebotinice,jedna tacka na rotoru i ledna linija 5-6mm na dnu kucista(od ispod).
Odlicna za varalicarenje pastrmke i klena.
Cena 4000 din.
Prodajem rapalice,15 komada,odlican komplet za lov pastrmke i klena
CENA: 5000 din. (prodajem samo u kompletu,znaci sve ili nista,djuture)
Prvi red:
Original (bandar) 5cm;Countdown (trout) 5 cm;ostale su Countdown 3
(prve tri varke su Estonija a ostale Irska)
Drugi red:
Jointed 5
(poslednja dva(bandar i minnow) su Irska ostali Estonija)
Sve varke su u super stanju bez ogrebotina ili bilo kakvih vidljivih ostecenja sem prvog Jointeda silver (ima malkice ogiljene "skrge")
Svaka kutijica ima i poklopac
Prodajem trokrake
12 Ownerke;7 zozon kopce i jos nekoliko kopce drugih proizvodjaca;ringove;gomilu drugih trokraka za voblere velicine od 3-6cm(ima dosta VMC trokrakica);kutijica-kornjaca (samo u kompletu)
CENA 900 din.
Prodajem stap Berkley Cherrywood spinning,duzina 6' ili 1.8m
tb-4-16 gr. 1/8-1/2
Par ogrebotina od normalne eksplatacije,nikad lomljen,odlican za varalicarenje pastrmke,klena a ameri ga koriste i za bassa
Cena- 3000 din.
Znaci sve ovo menjam npr. varalice menjam za stap u istom ili slicnom cenovnom rangu,moguca je i moja doplata,svaki dogovor
Sta mi treba???
Stap do +- 2.60m klase # 4 za ganjanje klena i pastrmcica
Cekrk-ne znam ni ja,tek kada kupim stap valjda treba da bude ista klasa kao i stap,znaCI #4
Jos slicica saljem na PM
Ko hoce da batali musicarenje i predje na ultra light spinning evo prilike
Kontakt na pm [email protected] - 064 64 72 855
Pozdrav iz Grljan city
Zelim da se ponovo bacim na musicarenje (stari pribor sam prodao,neki kineski shit).Ne bih da ulazem kesh u pribor vec da menjam svoj varalicarski za musicarski.Mada ne bih odbio da prodam pribor za kesh.Nudim stap,masinicu,varke,trokrake.Svaka kombinacija je moguca,znaci moze sve da ide za jedan stap npr.ali i masina za stap,varke za cekrk itd.
Shimano Technium 1000 FB
Makina je kupljena 10.02.2009 u Miloshopu,Nish
Ima dve ogrebotinice,jedna tacka na rotoru i ledna linija 5-6mm na dnu kucista(od ispod).
Odlicna za varalicarenje pastrmke i klena.
Cena 4000 din.

Prodajem rapalice,15 komada,odlican komplet za lov pastrmke i klena
CENA: 5000 din. (prodajem samo u kompletu,znaci sve ili nista,djuture)
Prvi red:
Original (bandar) 5cm;Countdown (trout) 5 cm;ostale su Countdown 3
(prve tri varke su Estonija a ostale Irska)
Drugi red:
Jointed 5
(poslednja dva(bandar i minnow) su Irska ostali Estonija)
Sve varke su u super stanju bez ogrebotina ili bilo kakvih vidljivih ostecenja sem prvog Jointeda silver (ima malkice ogiljene "skrge")
Svaka kutijica ima i poklopac

Prodajem trokrake
12 Ownerke;7 zozon kopce i jos nekoliko kopce drugih proizvodjaca;ringove;gomilu drugih trokraka za voblere velicine od 3-6cm(ima dosta VMC trokrakica);kutijica-kornjaca (samo u kompletu)
CENA 900 din.

Prodajem stap Berkley Cherrywood spinning,duzina 6' ili 1.8m
tb-4-16 gr. 1/8-1/2
Par ogrebotina od normalne eksplatacije,nikad lomljen,odlican za varalicarenje pastrmke,klena a ameri ga koriste i za bassa
Cena- 3000 din.

Znaci sve ovo menjam npr. varalice menjam za stap u istom ili slicnom cenovnom rangu,moguca je i moja doplata,svaki dogovor
Sta mi treba???
Stap do +- 2.60m klase # 4 za ganjanje klena i pastrmcica
Cekrk-ne znam ni ja,tek kada kupim stap valjda treba da bude ista klasa kao i stap,znaCI #4
Jos slicica saljem na PM
Ko hoce da batali musicarenje i predje na ultra light spinning evo prilike
Kontakt na pm [email protected] - 064 64 72 855
Pozdrav iz Grljan city