Mixmaster kao inicijalna kapisla, sila pokretac ili pokvaren sat.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Primetio sam da 90% tema na ovom sajtu potice iz glave Mixmastera.
Citam njegove komentare, analiziram odgovore, pratim diskusije,pregledam album, gledam video...Skidam kapu majstoru. Mada, da sam privilegovan kao Mix pa svaki dan provodim na nekoj reci gde bi mi bio kraj.
Tvrdoglav i uporan da istera svoje u svakoj diskusiji(bio on u pravu ili ne), sto kao proizvod daje dinamiku i dosta materijala koji cini ovaj sajt zivim.+!
Mada Odnos +/- ispod njegovog imena govori da nije bas omiljen lik. Verovatno mu isti ljudi daju i aplauze i udaraju cuske? Pokvaren sat dva puta dnevno pokazuje tacno vreme?
:nowink: :yeswink:
Sta vi mislite?

AFC

Newbie
Učlanjen(a)
09.04.2008.
Broj reagovanja
0
Ja sam nov na forumu. Mlad musicar (ne i po godinama) i tu sam da bih nesto novo ulovio, saznao, naucio...

Listam redom i koji god topik da otvorim (skoro svaki) startovao je MIX.
Neki su dobri ali je velika vecina totalni of.

Nemam nista protiv Mixa...cak sta vise (po ulovu, aktivnosti i ambiciji) postujem ga. Ali, brate, MNOGO JE...

Pokrenuti 306 topika na jednom forumu...  :-\

Mix, kao da nosis laptop na rijeku i imas cetiri ruke. Sa dvije (osnovne) svrljas po forumu a sa druge dvije lovis raznorazne ribice.
Plasis babe na obalama, lovis kerove na obalama, drpas ribu za vrijeme bombardovanja pa je prodajes na pijaci, nosis kuci komadice od 15-20 centimetara...i sta sve jos...a usput volis da se koskas sa svima na forumu.
(eto, ja sam nakon prvog posta naletio na tvoju negativnu energiju)

Pazi, cisto dobronamjerno sugerisem.
Da pazis sta pises imao bi sve same pluseve a ovako si skoro egal u +/- vagi.

E sad'...postavlja se pitanje...
Da li te poslati u ludnicu ili ti dati orden?
Ja cu jos malo sacekati prije nego sto donesem realan sud.

Jedno je sigurno...
MIX...ti si inicijalna kapisla koja koristi pokretacku energiju pokvarenog sata...

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
:D :D :D

Lepo je cuti misljenja novih i neutralnih clanova.

Vrlina je kad covek moze da prihvati druge ljude onakvima kakvi jesu a u isto vreme da ih ne osudjuje zato sto oni nisu u stanju to isto da urade.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ja bih vrlo rado objasnio sve ove nedoumice, ali mislim da je ovo tema u kojoj nije dobro da učestvujem. ovo će mi poslužiti da pročitam šta ko misli o meni. ;)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Pirke stvarno me iznenadjuješ, ja razmišljam isključivo o cicama koje imaju neodoljiv osmeh ;)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
100ka je napisao(la):
A zašto bi bilo ko mislio o tebi :doh:

100ko, kada pomisliš na mušičarenje, sigurno ti ne padaju cice na pamet, već bar neki od mojih saveta onima koji bi da vitlaju po Belom Timoku i ostalim klendžijskim vodama Srbije (http://www.musicarenje.org/index.php?topic=752.0). Ti si jedan od takvih i zaista nemaš izbora. Na cice treba da  pomisliš kada posećuješ neka druga mesta.
E, sad, ako ti misliš na cice dok čitaš moje i postove ostalih mušičara na ovom forumu, to može biti vrlo perverzno, ali ja to poštujem. Drago mi je da ovaj forum ima i to blagotvorno dejstvo. Mušičarenje je čudo, to ćeš tek da shvatiš. :)

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Moze i suprotno:
skoro sam sedeo u kafani i razmisljao o novim varijantama mokrih musica ...  :doh:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Mixmaster je napisao(la):
100ka je napisao(la):
A zašto bi bilo ko mislio o tebi :doh:

100ko, kada pomisliš na mušičarenje, sigurno ti ne padaju cice na pamet, već bar neki od mojih saveta onima koji bi da vitlaju po Belom Timoku i ostalim klendžijskim vodama Srbije (http://www.musicarenje.org/index.php?topic=752.0). Ti si jedan od takvih i zaista nemaš izbora. Na cice treba da  pomisliš kada posećuješ neka druga mesta.
E, sad, ako ti misliš na cice dok čitaš moje i postove ostalih mušičara na ovom forumu, to može biti vrlo perverzno, ali ja to poštujem. Drago mi je da ovaj forum ima i to blagotvorno dejstvo. Mušičarenje je čudo, to ćeš tek da shvatiš. :)

??? ::) :doh:

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
A tu li si Homerov sapatnice :)

Jebes mokre musice, bitne su mokre majice...

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Evo konacno i mog misljenja.
Mix bi pucao na kapitalni primera svake riblje vrste, samo kada bi imao pistolj.
Sazaljevam slucaj

Vrh Dno