Mixmaster na DVD-u

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Danas sam imao ličnog snimatelja, koji me je pratio kroz džunglu Moravice. Ulovio sam puno osrednjih i sitnih pastrmki, što na nimfu, što na suvu muvu. Jedno je sigurno, imam više akcije od Olivera Edwardsa u najnovijim filmovima.
Već imam neke snimke mušičarenja pastrmke u Sićevu, na Nišavi i crvenperki na barama.
Još da snimim i neki masakr krupnih klenova na bambulu i štuke na strimera, a možda i lipljena i, eto Fly Fishing Megamixa. :lol:
Besplatno narezujem film prvom ko se javi (kad ga završim) i dajem mu dozvolu da ga kopira koliko god hoće.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Lucky, nadam se da ces tajne Mixovog uspeha podeliti sa nama, svojim smrtnicima ;).
Pusti nam malo film, da virimo ::) :bye:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Piše, prvom ko se javi kad završim film, a ne prvom ko se odmah javi. Valjda snimanje i montaža neće trajati kao pisanje moje druge knjige, koju još nisam završio, a počeo sam 2003. :lol:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D Znao sam da ide neki zajeb s tim filmom, ali morao sam da osvezim dan  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
jedva cekam da pogledam taj dvd...Mix u akciji ;)  :tbumb:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D I otisak usana 18< plavuse < 19 god. karminom na omotu, i poklon muva, i konusni 6x predvez, za odabrane esencija feromonskog atraktanta... :D

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
@Mixmaster Ne lezi magare do zelene trave! Nevalja da se mnogo priča, može da se izjalovi!
Čekamo i naravno potpis i na mom DVDu! :doh:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Sve zavisi od snimatelja, Mersida, koji radi za pastrmke. Ja 'vatam, on snima, ali trazi ribe, da jede. Juce je poludeo dok sam, jednu po jednu pastrmku, vracao u revir. Psovao je i bunio se: "Znao sam da ces da me zajebes!", "Cekaj, ne njuuu...", "Gladujem od jutros, a ti...".... :hammer:
Ja sam ga smirivao i na kraju mu ulovio tri pastrmke, ispod revira. Mozda cak nisu ni bile u meri, ali morao sam da nahranim izgladnelog Mersida, koji sigurno jos tuguje za mesnatim lepoticama, koje ostadose u reviru.
On ne voli da jede klenove i stuke. Kako cu da ga prevarim da me prati po Belom Timoku i (tek na jesen) po barama, ne znam. Mozda treba da napunim zamrzivac, pa da uvek imam da mu dam pastrmke. Mogli bi i vi malo da doprinesete. Posaljite sve ulovljene pastrmke na njegovu adresu: MERSID, 18000 Niš. :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
može kakva i iz slo.? ču je osušim i u prah zdrobim ;-) ...pa če da biva instant pastrmka u prahu  :D to pošaljem u koverti :)
oču i ja potpis na dvd-u ;)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Izgleda da sam ga ubedio da snima masakriranje krupnih klenova na bambulu! Timok i Nišava se naglo bistre i uskoro idemo na snimanje.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Vlajne, Piroćanke, Čačanke ili Beograđanke, sve su dobre za .ecanje na Timoku.

Vrh Dno