Mladica 2014/2015 (oktobar - februar)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Poruke
10.403
Broj reagovanja
5
Do sada ove sezone sam izašao na mladicu samo dva puta. Jednom novembra i jučer. Prvi put samo neke pastrmke i podust :doh: (da on na strimer također)...jučer, pastrmke, jedan klen i jedna bebica madica od 60tak cm....sve to na strimer od 12 cm, svič štap i skagit let. glava. Da imam više mogućnosti išao bi bar jednom nedeljno. Sad planiram sledeči izlazak jednom sredinom drugog tedna. Nadam se da če biti više sreće.

Kod mene je Sava tek sad pogodna za mušičarenje. Cela do sadašnja sezona je bila naklonjena varaličarima. Te visoke i mutne vode su me naterale na razmišljanje da se nakon 15 godina i ja latim varalice, nabavim si huchen sportexa, glavinjare, dvodelne domače voblere, sunđer i copfove.  :'( Evo, danas opet poče kiša a i sutra če...i opet  če voda na ruku varaličarskom društvu...
 

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Poruke
10.403
Broj reagovanja
5
danas treći izlazak....

kolega i ja krećemo u 10:00 pa do sunčeva zalaska...

možda je treća sreća a možda i zadnji izlazak na vodu do prvog marta kada se otvoti pastmka...

do 14 februara nam je otvorena mladica... a tek treći put od kada sam slobodan je voda pogodna za mušičarenje tamo gde ja idem.... za sledeću sezonu ima da nabavim neki mladičarski spin stap za visoke i zamucene vode  :blush:

ajde...možda bude TREĆA SREĆA ;)
 

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Poruke
3.689
Broj reagovanja
1
Lokacija
Pančevo
Ode čovek na pecanje a mi trulimo po kućama.  :hammerhead:
 

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Poruke
10.403
Broj reagovanja
5
...trt.. :'( voda se zamutila i narasla ali posto sam bio vec na vodi ustrajao sam osam sati ali nista...tri udarca i to verovatno manja pastrmka... Mozda odem jos jednom februara i KONEC sa mladom za ovu sezonu.
 
Vrh Dno