Ne znam da li već postoji ovakva tema, ali verujem da je ovo veoma zanimljivo. Naravno da svi težimo što većem ulovu i kada ga ostvarimo hteli bi da ga objavimo. Evo pravog mesta za to!
Među ribolovcima ima i mnogo onih koji bi da preuveličaju svoj ulov ili ga čak i izmisle. Nadam se da će ovde biti malo takvih i molim sve mušičare da budu precizni i iskreni kada objavljuju svoje rekorde. Nije loše priložiti sliku uz ulov, mada to nije nikakva garancija niti dužine, niti težine, niti načina na koji je ostvaren ulov. Video snimak nije loš dokaz, ali retko se dešava da nas neko snima dok vadimo vredan trofej.
Evo mog spiska nejvećih riba (po vrstama) koje sam prevario mušičarskim priborom:
1. kalifornijska pastrmka 3.2 kg Veliki Rzav
2. potočna pastrmka 1.54 kg * Temska
3. klen 1.625 kg Beli Timok
4. bucov 3.985 kg * Južna Morava
5. štuka 4.5 kg * Lipovičke Bare
6. lipljen 43 cm Tara i 39 cm * Tara
7. crvenperka 32 cm * Staro korito Nišave
8. bodorka 28 cm * Staro korito Nišave
9. sunčanica 22 cm Staro korito Nišave
10. mrena 1.7 kg * Toplica
11. som 5 kg * Južna Morava
12. grgeč 0.62 kg Staro korito Nišave
13. skobalj 1.1 kg Nišava
14. beovica 21 cm * Staro korito Nišave
15. srebrni karaš 1.2 kg Staro korito Nišave
Crvenom bojom su označeni ulovi poribljenih i divljih riba ostvareni u mušičarskim revirima, a znak * stoji pored ulova koji se može i videti u mojoj galeriji.
http://www.musicarenje.org/index.php?action=gallery&g2_itemId=499
Među ribolovcima ima i mnogo onih koji bi da preuveličaju svoj ulov ili ga čak i izmisle. Nadam se da će ovde biti malo takvih i molim sve mušičare da budu precizni i iskreni kada objavljuju svoje rekorde. Nije loše priložiti sliku uz ulov, mada to nije nikakva garancija niti dužine, niti težine, niti načina na koji je ostvaren ulov. Video snimak nije loš dokaz, ali retko se dešava da nas neko snima dok vadimo vredan trofej.
Evo mog spiska nejvećih riba (po vrstama) koje sam prevario mušičarskim priborom:
1. kalifornijska pastrmka 3.2 kg Veliki Rzav
2. potočna pastrmka 1.54 kg * Temska
3. klen 1.625 kg Beli Timok
4. bucov 3.985 kg * Južna Morava
5. štuka 4.5 kg * Lipovičke Bare
6. lipljen 43 cm Tara i 39 cm * Tara
7. crvenperka 32 cm * Staro korito Nišave
8. bodorka 28 cm * Staro korito Nišave
9. sunčanica 22 cm Staro korito Nišave
10. mrena 1.7 kg * Toplica
11. som 5 kg * Južna Morava
12. grgeč 0.62 kg Staro korito Nišave
13. skobalj 1.1 kg Nišava
14. beovica 21 cm * Staro korito Nišave
15. srebrni karaš 1.2 kg Staro korito Nišave
Crvenom bojom su označeni ulovi poribljenih i divljih riba ostvareni u mušičarskim revirima, a znak * stoji pored ulova koji se može i videti u mojoj galeriji.
http://www.musicarenje.org/index.php?action=gallery&g2_itemId=499