mp3 player

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Deluje besmisleno ovo sto pisem, ali u svetu modernih tehnologija i nije bas. Nabavio sam mp3 player da me uveseljava za vreme lecenja, ali poceo sam da ga nosim u ribolov. Lepo mi prekracuje vreme putovanja, ponekad ga i pustim u samom ribolovu, kada se odmaram. Znam da je bolje i prikladnije da slusam zvukove prirode, ali u zadnje vreme mi mp3 pricinjava zadovoljstvo!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Ne nosim nikakvu elektroniku i novu tehnologiju u ribolov pa cak ni telefon i sat...

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Ja znam da mp3 i ostala čuda nisu deo prirode, one koju ja toliko volim i da na neki način odaljavaju čoveka od iste. retko sam ga slušao u samo mribolovu, ali mi je gotovo uvek uključen prilikom putovanjai zato je deo moje opreme. Pogotovu je od koristi ako ideš u ribolov sa Mixmasterom, cim počne da smara odmah slušalice u uši i Gogol Bordello tanananananaana totalna ludnica!

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Vrlo cesto nosim mp3 kad pecam po BG-u posto na keju sem laveza kerova, turbo folka sa splavova i automobila mozes cuti jedino cigane iz obliznjih chergi kako se svadjaju. Jednom sam sa sve vokmeom upao u Savu u blizini mosta "Gazela", fala bogu vokmen je preziveo i jos dugo me sluzio. Poslednja avantura sa muzickim uredjajem mi se dogodila pra par meseci kad sam pecao kod ostruznickog mosta pa me uvatila oluja u povratku kuci. Pljusti kisa sevaju munje, a ja vozim metalni bicikl, za koji sam privezao karbonski stap i pride imam kod sebe mobilni i mp3 plejer sa slusalicama koje imaju magnete u sebi i gajtan od 1,5m bakarne zice :hammerhead:. Pa nek neko kaze da pecanje nije extremni sport :D :D :D :D :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
100ka je napisao(la):
Vrlo cesto nosim mp3 kad pecam po BG-u posto na keju sem laveza kerova, turbo folka sa splavova i automobila mozes cuti jedino cigane iz obliznjih chergi kako se svadjaju. Jednom sam sa sve vokmeom upao u Savu u blizini mosta "Gazela", fala bogu vokmen je preziveo i jos dugo me sluzio. Poslednja avantura sa muzickim uredjajem mi se dogodila pra par meseci kad sam pecao kod ostruznickog mosta pa me uvatila oluja u povratku kuci. Pljusti kisa sevaju munje, a ja vozim metalni bicikl, za koji sam privezao karbonski stap i pride imam kod sebe mobilni i mp3 plejer sa slusalicama koje imaju magnete u sebi i gajtan od 1,5m bakarne zice :hammerhead:. Pa nek neko kaze da pecanje nije extremni sport :D :D :D :D :D

:D :D :D :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
:tbumb: :respect1:  :yeswink:

dr.lucky je napisao(la):
Ja znam da mp3 i ostala čuda nisu deo prirode, one koju ja toliko volim i da na neki način odaljavaju čoveka od iste. retko sam ga slušao u samo mribolovu, ali mi je gotovo uvek uključen prilikom putovanjai zato je deo moje opreme. Pogotovu je od koristi ako ideš u ribolov sa Mixmasterom, cim počne da smara odmah slušalice u uši i Gogol Bordello tanananananaana totalna ludnica!
:D :D :D :D :D :D :D :hammer:

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Cak i kada pecam u gradu nikad se nisam odlucio da nosim MP3! Ipak kad huci reka pored tebe to je uzivacnija, ili kad se nista ne cuje samo par egzoticnih zelenih vrapcica na grani nesto pricaju...perverzija :tbumb:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Laki, ukrašću ti taj mp3 player i zafrljačiti ga u D. jezero. Ionako nosiš cokule koje mnogo lupaju i zvone, a kad staviš slušalice izgubiš se i počneš da galamiš i lupaš kao slon. Prošli put si rasterivao šarane s površine, a privukao pažnju onog pedera! :doh:

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Mixmaster je napisao(la):
Laki, ukrašću ti taj mp3 player i zafrljačiti ga u D. jezero. Ionako nosiš cokule koje mnogo lupaju i zvone, a kad staviš slušalice izgubiš se i počneš da galamiš i lupaš kao slon. Prošli put si rasterivao šarane s površine, a privukao pažnju onog pedera! :doh:

:D :D :D :D :D :D :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :doh: :doh: :doh:

bojan

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2007.
Broj reagovanja
0
Ovako ja sam apsolutni protivnik bilo kakave tehnike,osim mobilnog telefona(čak i to je upitno ali nikad neznaš što se može desiti)....Odlazak u prirodu,u ovom slučaju fly fishing je odmor psihofizičke naravi,otuđenje od svakodnevnih problema,briga,opterećenja,napora....To je uživancija u kojoj uživaju sva naša osjetila(mislim na prave fanatike,tj.ovdje sve prisutne članove i goste)proživljavaju onu pravu iskonsku i istinsku vezu čovjek(ribolovac)-priroda i upravo me to najviše vuče na vodu.A sad da tamo još vučem mp3,4 playere,playstatione,laptope....nije više to to... 

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Asp je napisao(la):
Ovako ja sam apsolutni protivnik bilo kakave tehnike,osim mobilnog telefona(čak i to je upitno ali nikad neznaš što se može desiti)....Odlazak u prirodu,u ovom slučaju fly fishing je odmor psihofizičke naravi,otuđenje od svakodnevnih problema,briga,opterećenja,napora....To je uživancija u kojoj uživaju sva naša osjetila(mislim na prave fanatike,tj.ovdje sve prisutne članove i goste)proživljavaju onu pravu iskonsku i istinsku vezu čovjek(ribolovac)-priroda i upravo me to najviše vuče na vodu.A sad da tamo još vučem mp3,4 playere,playstatione,laptope....nije više to to... 
U potpunosti se slazem sa drugom Aspom i znam da deluje licemerno u skladu sa gore napisanim mojim tekstovima. Da pojasnim jos jednom situaciju. Meni je problem putovanje, obicno mi nije dosadno, ali ume da postane. Tada mi mp4 dolazi u spas. Ubija mi vreme. Znam da me istovremeno otudjuje od ekipe sa kojom sam, ali posto se znamo dugi niz godina, dobro je da se otudjite ponekad.
Ja verujem da sam iskreni ljubitelj prirode. Uzivam u svakom njenom segmentu, u prizorima, u zvucima. Zelim da je spoznam, da shvatim na koji nacin ona funkcionise. Povezujem dogadjaje i stvari i naravno da tada u mojim usima nisu slusalice. Samo jednom sam slusao i to na Toplici. Trebao sam da ubijem vreme do sumraka. Jedno sat vremena, riba nije radila, a svako ko je bio na toj reci zna da od uzivanja u prirodi nema nista. I tada mi je mp3 dosao u spas i prekratio mi je vreme! Nadam se sam Ok objasnio situaciju sa ovim malim tehnoloskom cudom.

bojan

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2007.
Broj reagovanja
0
Lucky ako je to bilo samo jednom na vodi  i ako ga koristiš u vrijeme putovanja onda je to opravdana situacija.... :tbumb:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
O Yeah  ;)
Veruj mi da vise uzivam u kliktanju orlova sa vrha Stare Planine, nego u the Meteorsima. Ali u putu se ponekad tako smorim da to nije normalno.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
pOTPUNO PODRZAVAM SVE STO STE REKLI VEZANO ZA MP3 U RIBOLOVU ALI MENI JEDNOSTAVNO ODVLACI PAZNJU
JER SAM PO PRIRODI VESELJAK TAKO DA AKO KOJIM SLUCAJEM VIDITE NEKOG MUSICARA KOJI PEVA NA GLAS I UMESTO GITARE DRZI STAP U RUKE I PRITOM DENSUJE ZNAJTE DA SAM TO JA (SAMO UKOLIKO BIH IMAO MP3-A POSTO NECU USKRATICU VAS TOG ZADOVOLJSTAVA) :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
Mp3 u ribolovu,i da i ne...mada....Vise sam za NE,kada sam u ribolovu volim da odem gde nema nikog,gde se opustim,i na tenane bacam konac..a i prirodna "tisina" mi najvise prija..zubor vode,ptice...obicno kada se tako izdvojim u riblovu mogu da "cujem" svoje misli,tako da bi mi mp3 samo odvlacio paznju..i koncentracija bi mi opadala.A sto se tice putovanja,DA i uvek..ga treba nositi,osim ako u autu nemate neki ekstra audio sistem...onda zaboravite mp3  ::) ::)

Pozdrav.

Marko.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Masic je napisao(la):
prirodna "tisina" mi najvise prija..zubor vode,ptice...

najlepša pesma je to o čem nam Marko piše (prirodna "tisina" mi najvise prija..zubor vode,ptice...). Nema mi lepše "muzike" nego što to stvara prirodni ambijent, orkestar... uvertira te opere ide nekako ovako: Rano jutro, glasaju se jeleni, pevaju ptice, sve bliže si vodi i time žubor vode postaje sve glasniji a ujedno time počinje zaplet. Sve više i više događanja, riba se diže i bučka, tu su i insekti...dolazi poseban rasplet i na kraju predivna kulminacije cele te opere gde ste vi glavni lik ... "čiča sa šeširom i mušičarskim štapom u rukama"... živa romansa  :D :doh: :D :hammer: ...  :D ;)

Vrh Dno