Bravo Boki enciklopedijo neiscitana

. Za cenu mi je poznato da je TL bio''misaona imenica'',tipa 1000 dm skoro,mene jako zbunjuje
brate TLS serija. Evo npr moj je 2 dela,a na bordoj tubi zlatne boje na metalu a na poklopcu ugravirane karakteristike tj. info. Na ostalim TLS
tubama vidim crne plasticne na poklopcu tube oznake. Znam da je ovaj stap sto imam placen papreno,istu seriju ima Memedovic i on je dao 500 e
da mu ''dodje na vrata''. U cemu je stvar,nemam pojma,ali negde sam iskopao za ovaj stap jaku cenu,oko500$,dok kasnije nisam
mogao da ga iskopam na Googl-u. U katalogu koji sam izgubio je 460$,tako nesto

Dok posle nailadim na sifre oko 300$. Nesto se muva
oko ove serije.Pametan nisam,covek od poverenja je za njega dao''malo bogatstvo''. Zasto su tube TLS-a razlicite i zasto je moj sa ''zlatnom''
plocicom na poklopcu,a ostali sa plasticnom,kao na SUPERFINE??? OBJASNI BRATE<AKO ZNAS,molim te.
Imam katalog kunem ti se,gde je identican stap (katalog dosao uz stap),oko500$. Zasto toliko osciliranje cena za TLS. Bolje na PM da ne davimo kolege. Izvinjavam se i zbog ove gnjavae !! Marko Timok R. ima stap samoTRIDENT iz 4 dela sa ojacanjima na spojevima kao na SUPERFINE-u (zadebljanja).

??????????????????????