mušićarski komplet

milankrezner

Senior member
Učlanjen(a)
14.12.2012.
Broj reagovanja
0
kupujem pribor jeftinijeg ranga, pošto bi tek da se po prvi puta upustim u mušićarenje, kupio bi štap max. #5/6  dužine 9" ,,,a takav i čekrk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
evo Pera ti prodaje za 160e sve i to dobar komplet tako da ako odustanes uvek mozes da ga prodas za istu cenu  :lol:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Mislim da je kolega odvojio buđžet od nekih 50e tako da mu se vjerovatno ova ponuda ne uklapa u planove!

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
tommylee je napisao(la):
Mislim da je kolega odvojio buđžet od nekih 50e tako da mu se vjerovatno ova ponuda ne uklapa u planove!

Izgleda da je tako. Ponude su primamljive i povoljne,ali covek ocigledno kao sto je i  pomenuo zeli ''jeftiniji'' pribor. Bez obzira na nisku cenu

Orvisa TLS-a,ipak je za mnoge danas za*ebano odvojiti i 100 e. Ja bih prvi kupio za 160 pa i 180 e onaj komplet,ali ulazem u auto  :'(.

Neka momak skokne do radnje i odabere neki stapac od 3000 din. i cekrk do 2000 ( ja sam kupio za 1990.00 din kopiju HARDY-a,jako cangrlja

i bucan je,ali metalan je i cista klasika ''FLADEN VANTAGE 5/6'' a nasao sam ga u radnji. Ima zaista jeftinih stapova,pa nek proba za pocetak.

Mnogi su se zaleteli i pribavili odlican pribor i posle 2-3 meseca odustali od musicarenja :doh:

Evo ja kupih Pfluger SUPREME 5/6 AFTMA (jak kao zemlja),za 50 e i pomenuti cekrk,razlog za jeftiniji pribor mi je bio sto cu retko koristiti ovaj

pribor. Stap je jako lep i ocuvan,a namenio sam ga za Moravu ako izadjem 2 X u sezoni na nju. Evo za 70 e :

Prilozi

• IMG_7505.jpg
    IMG_7505.jpg
    269,5 KB · Pregleda: 78

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
Kako bre nema veze,TLS je samo novija serija sa jonidiziranom zlatnom bojom rolenhaltera za razliku od srebrne boje TL-a.

Inace TL je legendarna i nagradjivana serija vise godina,to stoji. TLS nemo da mi diras  :bat:

Bojane,probao sam i posedovao  opake stapove,ali stvarno TLS-u nisam naso mane,fantasticno odradjen  lagan stap. Primetno laksi od

mnogih zvucnih firmi #4 koje sam koristio.

Bar na Google-u ga porede sa TL-om i to u superlativu. Ako zanas nesto vise ,kazi mi,de su pogresili sa TLS-om ???

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mafke TL je imao TiCr karike, daleko luksuzniji halter. Sto se blanka tice TLS je bio eksperiment u koriscenju nano smole i 200 USD jeftiniji. Cak nije sigurno da se pravio u Vermontu iako u Orvisu tvrde da jeste. Ima mnogo spekulacija oko TLS-a, te jeste isti blank kao TL, te nije.

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Bravo Boki enciklopedijo neiscitana :tbumb:. Za cenu mi je poznato da je TL bio''misaona imenica'',tipa 1000 dm skoro,mene jako zbunjuje

brate TLS serija. Evo npr moj je 2 dela,a na bordoj tubi zlatne boje na metalu a na poklopcu ugravirane karakteristike tj. info. Na ostalim TLS

tubama vidim crne plasticne na poklopcu tube oznake. Znam da je ovaj stap sto imam placen papreno,istu seriju ima  Memedovic i on je dao 500 e

da mu ''dodje na vrata''. U cemu je stvar,nemam pojma,ali negde sam iskopao za ovaj stap jaku cenu,oko500$,dok kasnije nisam

mogao da ga iskopam na Googl-u. U katalogu koji sam izgubio je 460$,tako nesto :doh: Dok posle nailadim na sifre oko 300$. Nesto se muva

oko ove serije.Pametan nisam,covek od poverenja je za njega dao''malo bogatstvo''. Zasto su tube TLS-a razlicite i zasto je moj sa ''zlatnom''

plocicom na poklopcu,a ostali sa plasticnom,kao na SUPERFINE??? OBJASNI BRATE<AKO ZNAS,molim te.

Imam katalog kunem ti se,gde je identican stap (katalog dosao uz stap),oko500$. Zasto toliko osciliranje cena za TLS. Bolje na PM da ne davimo kolege. Izvinjavam se i zbog ove gnjavae !! Marko Timok R. ima stap samoTRIDENT iz 4 dela sa ojacanjima na spojevima kao na SUPERFINE-u (zadebljanja). :doh:??????????????????????

Vrh Dno