Glupo koliko i sam naslov teme ali je meni istovremeno i interesantno, vrlo, i ne mogu se načuditi da li zapravo marketing ume toliko da začara. Zbog vremena nisam bio na vodi a nešto mi se nije sedelo u kuću. Uzmem štap i izađem na livadu da malo utvrđujem bacanje. Padne mi na pamet šta bi bilo kada bi spin štapom bacao musicarsku strunu. Odem uzmem 10-gramca koga sam obožavao, fast akcija sa vrhom koji ima vrlo ozbiljan recovery ili kako ja to volim da kažem nije glindžav a istovremeno kada riba udari štap se savije kao kifla, štap sa kojim sam osećao sve pod vodom, ma bruka kako je dobar a uz sve to nije skuplji od 100€. Stavim strunu i krenem da bacam, neverovatno kako je dobar rad, to je bas štap kakav bih hteo da imam ali naravno da je musicarski. Mislio sam da će sa velikom dužinom strune vani da bude preopterecen i da tu stanem sa bacanjem da ga ne polomim međutim štap ne trpi i puni se bez problema kao sto bez problema baca i kada je 5m strune vani, lupovi uski kao sa musicarkim i to rekao bih da ne baca oštro i da bi pretpostavljam prezentacija suve bila meka kako treba. Sve to mene vrlo čudi. Možda se sve ovo sto pišem meni učinilo ali sam i dalje pod utiskom a možda su musicarski stapovi od 1000€ jedna velika lepo upakovana bajka jer vrhunski varaličarci su upola jeftiniji. Ma kako glupo bilo morao sam da iznesem svoje danasnje iskustvo, ko je lud kao ja neka proba videće o čemu pričam.