Ja sam koristio nesto ovako, nije za tu upotrebu, ali meni je najvise odgovaralo. Moja je bila oblozena gore-texom tako da nije propustala vodu + je imala tri dzepa sa strane u kojima sam drzao tipete razlicitih debljina, mast za suve musice, britvicu sa makazicama i tako neke stvari koje se cesto koriste. U korpi sam drzao kutije sa musicama i to je to. Nazalost, izgubio sam tu korpu u prebacivanju stvari iz autobusa u taksi i jbg. Ali i ovo je sasvim okej resenje, nosi se oko struka, nema problema sa znojenjem, kad se udje u malo dublju vodu stavi se na rame i super. Mada je sigurno bolje da se koristi neka vrsta "pederuse", manja je, laksa, a u sustini je ista stvar. U svakom slucaju ti ne preporucujem ni prsluk niti ovako nesto poput ranca, iako i sam trenutno nosim ranac u nedostatku boljeg resenja, samo otezavas sebi bespotrebno, znojis se i u sred zime (i kad nosis prsluk i kad nosis ranac). A realno ti za normalan izlazak na vodu treba maksimum dve kutije musica (pa cak i jedna kutija dobro selektiranih), tri debljine tipeta, britvica, mast za suve musice i mozda, ali mozda, jedna rezervna spulna sa drugim sistemom.
Ja ti kao dajem savet, a krenem da pecam klena i ponesem 5 kutija, 5 tipeta, dva cekrka... a bacam mu samo 3 razlicite musice na 0.12 i 0.14 ceo dan... Al' to ti je, bolest, meni uvek kao sve to treba na vodi