Na prodaju St.Croix Avid 9' #5

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Na prodaju štap St.Croix Avid, model A905.2

Cena 140 eura.

9 fita, klasa 5, dvodelni, u tvrdoj i lepoj tubi, sa garancijom... Štap je “moderate” akcije.

http://www.stcroixrods.com/product/avid-fly

Slika modela Avid sa sajta StCroix:

AvidFly_main.jpg

Kataloška cena na St. Croix sajtu mu je 240 $, što je oko 180 eura.

Cena u Srbiji kod uvoznika Lav MD je 220 eura, mada ovaj štap nemaju standardno u ponudi i tek planiraju ozbiljniji uvoz (ako im Gringo da zeleno svetlo  :D )

Ovaj smo (Spin & Fly magazin) nabavili za potrebe testiranja i zato smo dobili extra cenu od 140 eura.

Štapom je tokom par meseci pecao Vladimir Stevanović Gringo, test je završen, šta ide na prodaju za iste pare za koje smo ga nabavili - 140 eura. Cena je fixna i nema pogađanja zato što mislim da je veoma povoljna, 80 evra niža nego nov štap kod uvoznika. A ovaj je kao nov...

Na poznatom sajtu prodaje možete da nađete objektivne komentare ako ste zainteresovani:

Avid on cabelas

Ima 24 review-a, dobio je ocenu 4,9 od 5.

Koga zanima kakav je štap slobodno može da pita Gringa, ili na PP ili slobodno ovde na temi. Biće korisno svima, ovaj brend je relativno slabo poznat mušičarima u Srbiji. Biće malo poznatiji nakog Gringovog texta u S&F broj 15.

Za kupovinu kontaktirajte mene na: [email protected] ili 0631045829

Ako nekog zanima mogu da okačim slike štapa.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Vidi se da ova firma nije dovoljno poznata nasim musicarima inace bi ovaj stap odmah planuo po ovoj ceni. Ja sam ga testirao za potrebe magazina i mogu vam reci samo da ocene koje dobija, dobija zasluzeno a kako je opisan na sajtu to je ono sto dobijate. Uglavnom tesko da cete i za duplo pa cak i vise para naci priblizno dobar stap je najmanje sto mogu da kazem. Uglavnom kako se nikad nisam bavio trgovinom nije namera da nesto posebno hvalim ali znam samo da ko izdvoji ove pare nece nikad razmisliti dal je mogao nesto drugo da kupi za njih.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
pošaljite ga meni kao saradniku pa če se izdogovaramo  :lol:  ;)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ladno nisam pogledao ovu temu 15 dana...  :(

Da sam video Sebov komentar zaista bih ga poslao njemu, kao saradniku magazina. Ali nisam video...  :doh:

A danas se javio drug varaličar, povremeni mušičar, i kupio štap. Možda i logičan epilog jer je brend St. Croix veoma cenjen i popularan među našim varaličarima, dok ga naši mušičari jedva i poznaju. Tj. znaju za njega, ali nisu imali priliku da vide štapove pa su sumnjičavi.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Za trenutak mi se ucini da Loodnica City pise i na .org sa ovim objasnjenjima, kad ono... Goci.  :bleh:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Da, zaista predugačak post, ladno je mogao u 3-4 komentara kao na www.najnajnaj.net  :D

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Goci je napisao(la):
Možda i logičan epilog jer je brend St. Croix veoma cenjen i popularan među našim varaličarima, dok ga naši mušičari jedva i poznaju. Tj. znaju za njega, ali nisu imali priliku da vide štapove pa su sumnjičavi.

Napravili su Guidelinov Reaction a sigurno jos neki model.

Sad kad si ga prodao, mozemo i da ga hvalimo malo... :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Goci je napisao(la):
Ladno nisam pogledao ovu temu 15 dana...  :(

Da sam video Sebov komentar zaista bih ga poslao njemu, kao saradniku magazina. Ali nisam video...  :doh:

A danas se javio drug varaličar, povremeni mušičar, i kupio štap. Možda i logičan epilog jer je brend St. Croix veoma cenjen i popularan među našim varaličarima, dok ga naši mušičari jedva i poznaju. Tj. znaju za njega, ali nisu imali priliku da vide štapove pa su sumnjičavi.

nema frke, sačekat ču ja sledeči  :D ;) znaš ja mislim da bi trebali da iztestirate kakav Scott S4 905 :D

Vrh Dno