Neponovljiva musica

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Verujem da svi cuvate u secanju neke posebne musice.Musice koje su nekako vise hvatale ribu od svih ostalih,cak i potpuno istovetnih,ali bas ta jedna je bila dobitna,nesto u njenom izgledu bese ono sto je neophodno,nesto sto nijedna posle nije imala.Ja se eto secam jednog strimera kojeg sam koristio do iznemoglosti pre jedno petnaest godina.Zelena pera papagaja,nesto male kozije brade,sivo paperje jarebicijeg pera i osnovni konac zelene boje.Nista nije bilo bolje od ove kombinacije,nikad vise posle ovog strimera nisam uspeo da vezem ovako lovnu muvu.Iako sad izbor materijala prevazilazi i najludje mastarije,cini mi se da nikad ne zavezah strimera lovnog  kao tad.Ili sam ja nepopravljivi romanticar.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
Otrezni se covece (da sam ti blize da te mlatnem samarom)! Salim se naravno. Nema smajli koji samara! Nemoj da razmisljas o bivsim zenama, automobilima i stapovima (polomljenim ili ukradenim). Glavu gore i pici dalje. Ja volim da pogledam u kutiju sa muvama i kazem : e ti ces lutko sad da je upropastis - i pogodim. Nije mi zao te musice kada ostane na grani. Uvek me nervira kada neko uleti u vodu za musicom, a i ja sam praktikovao :doh:

Mada me ponekad ponesu emocije.........evo ti +
:D :D :D

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Nemoj zajebavati  :-[,sigurno se secas neke na koju si hvatao mnogo bolje nego na sve ostale.Nisam malodusan,ali zaista volim da se setim ovog strimera.Kao i svega sto je znacajno u nasim kratkim zivotima,eto,za ovu budalu bese previse znacajan jedan strimer.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
:hammer:
Ma slazem se sa tobom u potpunosti, samo se pravim lud. Zivot je pun nekih cudnih situacija i caskom ti nabije na nos neke tako sitne detalje , kao sto je musica od od pre par godina, bivsa zenska,njen parfem.... Mogli bi da raspredemo razne teorije o tome i zasto je to bas tako, al bolje da sacekamo Mixa :D :doh:
Pozdrav druze!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Ovo je strimer kojega cuvam (skoro) ko oci u glavi. To jeujedno i moj prvi strimer kojega sam navezao. Navezan je od belog krzna mamine bunde  :D :doh: :-X  :D, oči od perlica. Pojma nisam imao kako se vežu strimeri, imao knjiga nikakvih, sve od muva što sam tada video su bile samo klasične i nijedna slična ovome. Ova je nastala tačno iz glave bez ikakvog uzora. Ok, jedini uzor mi je bio keder (uklija). Njime sam strašno mnooooogo bucova ulovio (jedan je bio od 4kg). Bilo je dosta i smuđeva koji su pali na njega. Sve to na dunavu. Štuku nisam ni probao  :doh: ali evo i dan dans ga koristim ali....kada ga vežem 100 x proverim predves, čvorove, mogu li izdržati i koliko mogu izdržati...ne bacam ga više pod krošnje i preko granja. Aako bi to radio onda samo sa jakom struom ko nekada.
eve mog prvenca
main.php

Navezao sam ga pre nekih 9 ili deset godina  :yeswink:  :smoke: Vrlo sličnom tehnikom kako se vežu Hollow Fleye strimeri. Vrlo slično samo da nisam vezao dlaku u kontra stranu pa ju onda presavio, jednostavno sam ju slagao malo po malo, snop po snop, zavezao, malo veži malo kapni super lepka koliko se svega još sečam. Sve iz ruke i običnim koncem za šivenje. Glava je završena čvorom pomoču igle zelenim koncem. To malo smeđe dlake kod glave je sa kista  :)

MIKI-FLY

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2008.
Broj reagovanja
0
Hoce li me ko nauciti,kako da stavim sliku. Nemam iskustva sa forumima :'(

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
I. Pogledaj ovo sto pise "Additional Options..." To kada klikneš pokazat če ti se ovo sa donje slike. Tu imaš pod "Attach:" klikneš Brows i pomoču toga pronađeš i izabereš željenu sliku sa tvog PC-a.

II. Ako želiš postaviti neku sliku sa interneta onda klikneš ovo drugo što sam označio. Pojavit če ti se ovo [ img ] [ /img ] između postaviš lokacijiu slike (desnom tipkom na mišu klikneš na sliku i izabereš "copy image location" i to onda preneseš između [ img ] ovde [ /img ] .

ps.
Dobro dosao!  :)

Prilozi

• additional.jpg
    additional.jpg
    40,6 KB · Pregleda: 200
  • Clipboard02.jpg
    Clipboard02.jpg
    21,1 KB · Pregleda: 182
Vrh Dno