<Nepoznat stap

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Zna li iko koji bi ovo mogao biti stap,,  pronaso sam ga  kraj vode, fali jedna sekcija  tj , drska  ili dvije ,,raspitivao sam se kod nekoh majstora za stapove i kazu da je  kvalitetan ali niko nezna koji je to model [
1z24002.jpg
][/img]

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sasvim sigurno ne fali vise od jednog segmenta. A meni lici na Orvis T3.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Zar se na Mag ne naziru oni segmenti od motanja grafita na mandrelu, ono da nije glatko?

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Gledo sam i orvis  i mag vison izgleda da to nije ,,,  ima slicnosti  i sa clearwaterom,,  Ako je 4 dijelni bio bi dugack oko 2,30 m, djeluje mi izmedju 4 i 6aftma  ,, lak je cudan  neprovidi se,djeluje malo kao i metalik  i stap je gladak,  nema da se vidi spirala , stijenke unutra su dosta jake ,

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Boja blanka mi lici na Sage Circa, ali motanje nije I boja konca posebno ovi zlatni ukrasi.

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Stvarno je dosta slican sa ,,sage launchom,, skoro identican jedino ona zuta nit na namotaju za sprovodnice  malo odudara,,  Vidim modele koji su malo  zuci i imaju koji su zelenkastiji kao ovaj  ,,,Poslacu slike u sage firmu mozda mi oni potvrde,,, Zna li iko kako da dodjem drske,  dali bi oni iz Sagea to meni prodali ,,trebo bi  mozda nekom  poslati  ko zivi u americi  :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Launch je bre skoro zlatne boje, nema veze sa ovom koja je vise olive. T3 7'6" 4wt uklapa se duzina, boja, na poslednjim serijama je vise metalic nego glossy.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Launch zlatne boje ljudi kakav zeleni. Ne znam stvarno koji model moze biti. I da li je Sage uopste jel Sage bordure ima po obodu spoja. Jebem li ga. Posalji pa vidi. Mada ako kazes da je 230cm otrilike je to 7,6 fita.

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
dzolix je napisao(la):
Stvarno je dosta slican sa ,,sage launchom,, skoro identican jedino ona zuta nit na namotaju za sprovodnice  malo odudara,,  Vidim modele koji su malo  zuci i imaju koji su zelenkastiji kao ovaj  ,,,Poslacu slike u sage firmu mozda mi oni potvrde,,, Zna li iko kako da dodjem drske,  dali bi oni iz Sagea to meni prodali ,,trebo bi  mozda nekom  poslati  ko zivi u americi  :)

Nisi razmisljao da pokusas da pronadjes vlasnika.....a mozda bi ti prodao drsku od stapa obzirom da je stap najverovatnije cetvorodelni....petodelni su retki..... :hammer:

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
PredragUE je napisao(la):
Nisi razmisljao da pokusas da pronadjes vlasnika.....a mozda bi ti prodao drsku od stapa obzirom da je stap najverovatnije cetvorodelni....petodelni su retki..... :hammer:
  Pa da me nadje vlasnik  pa da me moljaka da mu ga vratim ,,,stap je sad moj i ako vlasnik pristaje rado bi kupio drsku,,,  nadjen je nakon evropskog prvenstva u bih bl  par mjeseci nakon toga  a od toga ima oko 4 godine . Moguce je cak da je nekom takmicaru ispo  nakon treninga koji su bili i u gradu ,,, stap sam naso u vodi  pored obale  slucajno,

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Uostalom natakni to na bilo koju drsku da ti se uklapa duzina i uzivaj :D
  Prvo cu pokusati pronaci  orginalnu  novu  ili uzeti  kvalitetan priblizni blank pa tek onda bi dosla opcija da nataknem bilo sta ,,,

Vrh Dno