Nova akcija u organizaciji www.musicarenje.com

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Dana 03.10. 2009. godine, tradicionalno na Savskom jezeru odrzace se fly casting day u organizaciji www.musicarenje.com. Ovog puta ceka nas vrlo interesantna tema koja interesuje sve istinske musicare a to su prezentacioni zabacaji. Imacete priliku da vidite nase mlade EFFA instruktore i vrhunske musicare Ivana Dragojlovica i Veljka Andrica koji ce "pokriti" sve moguce situacije koje mozete ocekivati na svojoj omiljenoj reci. Posebna paznja poklonice se zabacajima prilikom dubokog gazenja, situacija za sve one koji vole pecanje na Drini. U okviru ove prezentacije jedan deo bice posvecen sve popularnijem warmwater musicarenju, kroz prikazivanje zabacaja otezanih i neotezanih strimera, tonucih struna i slicno.

Dobrodosli u Beograd!

Prilozi

• boki 2.jpg
    boki 2.jpg
    140,7 KB · Pregleda: 169

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Tradicionalni FC day u organizaciji www.musicarenje.com, odrzace se 03.10.2009 gdine na Adi Ciganliji sa pocetkom u 12h. Tacna lokacija je deo plaze neposredno pre kafica Red Shoes i ski centra sa Makiske strane i to je jedino sto smo mogli da dobijemo obzirom da se istog dana odrzava i prvenstvo Srbije u veslanju.
Znaci prodje se centar za obuku MUP-a, kafic Sunset i sledeca grupa kafica pa je tu slobodni deo plaze neposredno pre Red Shoes-a.
Za one koji dolaze gradskim prevozom tuda prolazi autobuska linija 92.

Dobrodosli!

Ako imate bilo kakav problem pozovite me na 063/386-214

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Boki oće li biti vidao zapisa za one koji na žalost ne mogu biti prisutni. Bilo bi interesantno bar na taj način pogledati.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Obzirom da si ti simpsone organizator mogao bi stvarno da usnimiš nešto i postaviš na you tube neki snimak za nas koje ne budemo došli. Bilo bi to jako lepo sa tvoje strane, a mi bi smo ti bili veoma zahvalni.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Strelac je napisao(la):
Obzirom da si ti simpsone organizator mogao bi stvarno da usnimiš nešto i postaviš na you tube neki snimak za nas koje ne budemo došli. Bilo bi to jako lepo sa tvoje strane, a mi bi smo ti bili veoma zahvalni.

Brate ja organizujem ovo po ko zna koji put jos mi samo fali da snimam. Bolje da si dosao neki put da vidis uzivo nego da gledas sa DVD

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Lepo bi bilo da dignes jedan yourube kanal i da napravis serijal jedne cele prezentacije za one koji nece da prisustvuju.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
lazza je napisao(la):
Lepo bi bilo da dignes jedan yourube kanal i da napravis serijal jedne cele prezentacije za one koji nece da prisustvuju.

Ko nece da prisustvuje, taj ocigledno ne zeli da vidi. Meni je makar tako logicno?

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
simpson H je napisao(la):
lazza je napisao(la):

Ko nece da prisustvuje, taj ocigledno ne zeli da vidi. Meni je makar tako logicno?

Ima i onih koji ne mogu da prisustvuju a hteli bi.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Za takve bi vec nesto uredili ali Lazza bas lepo rece za one koji nece i ja sam cak to i boldovao :)

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Neće da budu u mogućnosti* Fix'd. :)
Tolki čovek, a toliko sitničari. :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)