novajlija

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Sasvim pristojne muve,za nogice koristi jarebicu kad su u pitanju nimfe kao sto je fazanov rep a moze i bez njih,samo napred :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
odlicno stefane  :tbumb: za pocetak super  :yeswink: imas klasican pocetnicki problem sa zavrsetkom muve , tj. sa glavom . ali ces ga vremenom prevazici . ja sam muku mucio sa istim dugo vremena  :doh: ali sve se nauci ...
ostalo je sasvim solidno odradjeno . vezuj kad god imas vremena , i vrlo brzo ces napredovati

nemanjovski

Newbie
Učlanjen(a)
25.09.2011.
Broj reagovanja
0
Dobar dan,dobri ljudi.Hteo bih da pitam iskusnije ribolovce za malo informacija. Premda sam totalni pocetnik za flaj fišing,a imam svu potrebnu opremu za isto(ostala od oca), molio bih vas, da mi kazete koje su reke dobre za flaj fišing kod nas u Srbiji i kada je najbolje da se ide u ribolov( doba godine, vreme dana,itd...) ,a sto se tice ucenja samog pecanja za to cu se vec nekako snaci... Hvala u svakom slucaju.....  :tbumb:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Dobar dan ...
Prosto sve reke (i ostale vode) na kojima možeš da zabaciš muvu su dobre za Fly Fishing .A doba godine i doba dana zavise od vrste ribe koju želiš da loviš ... Polako počni da čitaš forum  ;)

Vrh Dno