Novi Scott S4s - najbolji stap u Denveru!

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Opasan! Vec testiran na Floridi, na tarpone, permite i bonefish - the killer!

http://www.alexivanovic.com/wp/?p=774

Porazio Sage Xi3 (takodje novi!). Opet tuzni na Bainbridge Islandu  :(

Pozdrav!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
nemojte me mučiti, molim vas! to stvarno nije lepo...jedva sam se pomirio s tim da nisam bas u mogucnosti kupiti novog S4 a kamo li još i ovog s dodatnim malim es (s). S4 mi boljka velika i taman sam se skulirao i prihvatio realnost takvu kakva je a vi me sada iskušavate. ima bre da vas banujem  :D :D :D  ;)

"čitao sam na kupusovom listu" - da se scottove motke rade u indiji i to sto pricaju bajke ot tim motkicama je sve laz :D...ne slusajte ih, to su samo marketinski trikovi  :D :D ;)

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Mogu ti reći da ništa ne valja.Baš ništa.Toliko ne valja da me sramota da ti ga ponudim na poklon. :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
rabbit je napisao(la):
Mogu ti reći da ništa ne valja.Baš ništa.Toliko ne valja da me sramota da ti ga ponudim na poklon. :hammer:

:D ma znam, totalno te razumem ali imaš sreče da sam ja kulturan čovek i ne bi ti ništa zamerio ili zanovetao ipak "poklonjenom konju se ne gleda u zube"  ;)  :D

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Evo ovg momenta sam ušao sa livade.Pošto mi je u soški samo S4,s njim sad samo i bacam.Upario sam ga sa Royal Wulf Triangle Taper Klase5.KOmbinacija da ti nije dobro.Bivši vlasnik mi tvrdi da mu najbolje leži Rio Wind Cuter,ali je stipsa da da novi,nego mi uvalio stari WC,pa sad nemam pravilan sud.Elem,S4 i TT mi se čine kao izvrsna kombinacija i ne mislim da je mijenjam.Jednom,negdje na BAlkanu,ako se sretnemo,Seb,dat ću ti da probaš.

Možda ću ti ipak samo dozvoliti da gledaš,i to iz moje ruke... :hammer: :hammer: :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
rabbit je napisao(la):
Evo ovg momenta sam ušao sa livade.Pošto mi je u soški samo S4,s njim sad samo i bacam.Upario sam ga sa Royal Wulf Triangle Taper Klase5.KOmbinacija da ti nije dobro.Bivši vlasnik mi tvrdi da mu najbolje leži Rio Wind Cuter,ali je stipsa da da novi,nego mi uvalio stari WC,pa sad nemam pravilan sud.Elem,S4 i TT mi se čine kao izvrsna kombinacija i ne mislim da je mijenjam.Jednom,negdje na BAlkanu,ako se sretnemo,Seb,dat ću ti da probaš.

Možda ću ti ipak samo dozvoliti da gledaš,i to iz moje ruke... :hammer: :hammer: :hammer:

baš ti hvala, vrlo ljubazno od tebe  :D 

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
rabbit je napisao(la):

E Geneeeee,Geneeeeeeee.......u sta si se Ti pretvorio,pravi si kapuciner!Greota..... :) :) :)

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
A obećavao sam ,A???

JBG,odraslo se mora se šljaka,pa se nema vremena za pecanje.Ne da gazda slobodne dane. :nowink:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Retro prica  :bleh:
Izvuceno iz zaborava... :lol:

Vrh Dno