Čuo sam od jednog poznanika da ima i u Njemi, privat revir gde pecaju besplatno ali samo retki prijatelji vlasnika. Ima toga ja si mislim, čulo se također, ali treba to izčeprkati.
Strašni, i meni je cela priča važna ali mene ponajviše zanima borba sa ribom, to je vrhunac, ako je borba žestoka i bar malo duža od 10 minuta onda je to prava stvar...ako potraje i duže još lepše...to su slatke patnje :
Prije kakvu godinu bio sam zadovoljan sa sitnišom i prirodom, ma zadovoljan sam i sada ali i ne potpuno zadovoljan. Velike ribe brzo osvoje čoveka, otvore ti oči
Da ne bude zabune, i dalje ja rado lovim pajkice i lipljencice, kao i bodorkice i crvenperkice, i takovu siću...ali pogledaj onakvu pajku, pa to ništa nije nerealno...nekome je to riba života a nekom nešto sasvim uobičajeno...večinu nas mući samo daljina i financije...ali, sve je moguče, možda jednog dana :
Veliki problem je u našim rekama i hrana za ribu, ne samo ribolovački nemar, riba da tako naraste mora da ždere, i što je voda veća i što je više hrane u njoj ona će više i brže da raste. Ja bar tako mislim, ako grešim ispravite me.
Joj, joj, pogledajte kakve su to lepotice od pastrmki. Što ih više gledam sve me više muči pitanje, ima li takvih pastrmki kod mene u slo i ako da, gde?