Oplemenjivanje

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ne mogu da verujem da neka reka moze da bude ovako blatnjava.Sta je bre ovo,Amazon :mad:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ovde se blato oplemenjuje niškim gov... Kad se to posle izlije kod Jagodine, pa se nataloži na njive, ima da rađa pšenica ko luda!

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Nije Goci samo blato. Iz Hana nam dolazi jos po nesto. Tamo je valjda neka fabrika celuloze. Mislim da je ona jedan od faktora "bistrine" Morave.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Goci je napisao(la):
Ovde se blato oplemenjuje niškim gov... Kad se to posle izlije kod Jagodine, pa se nataloži na njive, ima da rađa pšenica ko luda!
Imamo srece Goci pa je dobro ali bas dobro DJUBRE tako da radja SJAJNO  :D :D :D :D :D :D :D

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Stvarno smo najgori od sve dece.U Evropi mislim. :-X

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Djole je napisao(la):
Nisava oplemenjuje J. Moravu  :-X

Koliko god cudno zvucalo jeste tako,pogotovo sto je Nisava na uscu nalik kolektoru ali sve to je organsko i fizicko zagadjenje (sto nije toliko opasno kako izgleda),dok je Morava hemijski zagadjena sto je 5 puta opasnije (V.Han  :piss:  )
tako da Nisava ustvari "razblazuje" Moravu i primetno joj smanjuje temperaturu

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
I zato se oko ušća maju krupni klenovi, ogromni somovi, bucovi ko čamci i - smuđevi! Bar mi tako pričaju drugari. Ja tu ne pecam.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Pitam caletovog ortaka, kako to da pecaju na Moravi (Kod Cacka), kada zna da pustaju kanalizaciju u tu reku. Jos pri tome jede ribu koju tu lovi. Covek mi mrtav 'ladan odgovara da peca danima kada je kanalizacioni ispust zatvoren. Ja sam tamo bio jednom, pa sam spavao u kolima dok je drustvo pecalo. Reka je vise nego prljava, a po granju vise kojekakva cudesa. Necu da prljam pribom

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
covek sere ne zatvaraju kanalizaciju nikad, nego brana u medjuvrsju kad je zatvorena voda je prividno cistija,a kad krene nadolazak tad se sa dna dize talog-papit,kondomi,najloni,fekalije...... i tad nemoze da se peca, a iznad uliva kanalizacije,pogotovu oko cackamorava je prilicno cista ali zatravljena,

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Goci je napisao(la):
I zato se oko ušća maju krupni klenovi, ogromni somovi, bucovi ko čamci i - smuđevi! Bar mi tako pričaju drugari. Ja tu ne pecam.

Goci,tu sam imao bucova od 5,5 kg i soma od 8 kg za jedan dan,posle pecanja sam bacio strunu,oprao pribor i vise nikad nisam otiso tamo,a 200 m ispod usca je jedan drug redovno gazio klanove preko 1,5 kg

zmanic

Junior member
Učlanjen(a)
06.10.2007.
Broj reagovanja
0
Nisam dugo putovao po bivšim republikama, ali prošle nedelje sam obišao sve Morave, Taru, Pivu, Drinu i par sitnijih rečica i mogu da kažem da je Užice sa svojim kanalom od reke Đetinje nešto najružnije i najprljavije što sam video u životu!

Kanalizacija ide direktno u reku (koje nema), u sred grada !!!!!!
A u kakvoj se vodi kupaju na tom njihovom kupalištu!?! To ni ovi sa savske Ade ne bi preživeli :eek:  :eek:

Naravno, da ne smemo da pođemo tim smerom, ima i predivnih primera iz R.Srpske i Crne Gore. Ja se osuo pre mesec dana na našu Nišavu, ali ... nisam imao pojma kolko sam srećan što živim gde živim ...

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Evo još malo oplemenjivanja:

Resizeof128_2863.jpg

Resizeof128_2864.jpg

Uliv niške kanalizacije u Nišavu. Verovali ili ne, tu se svakodnevno hvataju pastrmke. Po opisu (ja nisam ni jednu video) mislim da su mahom makedonske.

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
  lapota    :D :D :D

pa kad proseta i napunis pluca...posle ti iz usta smrdi ko iz dupeta (analnog otvora) :hammer:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Potpuno se slazem sa tobom gospodine VAJTA  :D :D :D :D (TERZA) sto se ovog tvog posta tice.
Malo nizvodnije zapravo vec oko CICEVCA,BRALJINE PA NANIZE sam na varalicu pre 2 godine uspesno na leptira bacajuci varalicu lovio nenormalne kolicine krupnih klenova,moj otac je varalicareci samnom imao i dva lepa smudja od oko 2kg.
Voda je dole dosta cistija ali i nepristupacnija za ribolov,jebiga nismo mi samo ti koji volimo ono sto nevalja,izgleda i da je riba u govnima do guse ali se lepo oseca.. :p :p :p :p :p :p :p :p

Vrh Dno