Orvis Helios

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Orvis Helios klase 6,Mid flex,skoro nov,livadarski,sa svim papirima.Izvrstan štap za ribolov,najlakši u klasi u pola cijene u Europi.Može zamjena za brzu šesticu ili peticu.

400€

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
rabbit je napisao(la):
Orvis Helios klase 6,Mid flex,skoro nov,livadarski,sa svim papirima.Izvrstan štap za ribolov,najlakši u klasi u pola cijene u Europi.Može zamjena za brzu šesticu ili peticu.

400€

što bi ga menjao za brzu peticu kada več imaš skottovu peticu a ona je brza koliko mi je poznato?  ??? ili ti žao da mlatiš tako jeftinim priborom?  :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sebastian je napisao(la):
rabbit je napisao(la):

400€

što bi ga menjao za brzu peticu kada več imaš skottovu peticu a ona je brza koliko mi je poznato?  ??? ili ti žao da mlatiš tako jeftinim priborom?  :)

Ma Seb, Zeka je poznat po tome sto je nesiguran sta hoce, prodaje on i Scott peticu ili menja za brzu sesticu ili peticu :D

Meni samo zao sto nisam pri keshu da mu otkupim oba ova stapa, pa posle da mu ih prodam ponovo :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
simpson H je napisao(la):
sebastian je napisao(la):
rabbit je napisao(la):

400€

Ma Seb, Zeka je poznat po tome sto je nesiguran sta hoce, prodaje on i Scott peticu ili menja za brzu sesticu ili peticu :D

Meni samo zao sto nisam pri keshu da mu otkupim oba ova stapa, pa posle da mu ih prodam ponovo :D

:D da znaš za takvu ponudu bi seo u kola i otišao pravo do zeke kući i kupio tog scotta ali ni ja nisam baš pri kešu. Možda i tog orvisa  ::)
Ništa ja dam zeki moju brzu peticu a on meni jednog od ta dva ... prvo da isprobam oba pa da vidim koji mi više leži. :D

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Pa dobro,jel vi nemate nekog pametnijeg da jebete????Aj radite nešto još,sem što mi oglase ruinirate.... :p

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
rabbit je napisao(la):
Pa dobro,jel vi nemate nekog pametnijeg da jebete????Aj radite nešto još,sem što mi oglase ruinirate.... :p

:D :D :D sorry zeko ali bilo je jace od nas  :D

ajde ljudi, navalite, jos malo pa nestalo...a sada za prave, zeko prodaje perfektne motke upola cene...ja bi uzo garant ali kada bi mogao. sta bi bilo kad bi bilo...

zar ne vidis zeko da namerno dosađujemo da ljudi ne kupe ništa dok mi prvi ne ušparamo  :D ;) :bleh:

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
:D

Kako ste vi divni prijatelji i kako brižno mislite na mene.Hvala vam.

Vrh Dno