rabbit je napisao(la):Orvis Helios klase 6,Mid flex,skoro nov,livadarski,sa svim papirima.Izvrstan štap za ribolov,najlakši u klasi u pola cijene u Europi.Može zamjena za brzu šesticu ili peticu.
400€
sebastian je napisao(la):rabbit je napisao(la):Orvis Helios klase 6,Mid flex,skoro nov,livadarski,sa svim papirima.Izvrstan štap za ribolov,najlakši u klasi u pola cijene u Europi.Može zamjena za brzu šesticu ili peticu.
400€
što bi ga menjao za brzu peticu kada več imaš skottovu peticu a ona je brza koliko mi je poznato? ??? ili ti žao da mlatiš tako jeftinim priborom?![]()
simpson H je napisao(la):sebastian je napisao(la):rabbit je napisao(la):Orvis Helios klase 6,Mid flex,skoro nov,livadarski,sa svim papirima.Izvrstan štap za ribolov,najlakši u klasi u pola cijene u Europi.Može zamjena za brzu šesticu ili peticu.
400€
što bi ga menjao za brzu peticu kada več imaš skottovu peticu a ona je brza koliko mi je poznato? ??? ili ti žao da mlatiš tako jeftinim priborom?![]()
Ma Seb, Zeka je poznat po tome sto je nesiguran sta hoce, prodaje on i Scott peticu ili menja za brzu sesticu ili peticu
Meni samo zao sto nisam pri keshu da mu otkupim oba ova stapa, pa posle da mu ih prodam ponovo![]()
rabbit je napisao(la):Pa dobro,jel vi nemate nekog pametnijeg da jebete????Aj radite nešto još,sem što mi oglase ruinirate....![]()
rabbit je napisao(la):
Kako ste vi divni prijatelji i kako brižno mislite na mene.Hvala vam.