Orvis Helos 3

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Opet bih radije uzeo  prvog HELIOSA koji se pojavio.

PustoloV_Pecaro

Junior member
Učlanjen(a)
26.03.2012.
Broj reagovanja
0
Mafke Fly je napisao(la):
  Opet bih radije uzeo  prvog HELIOSA koji se pojavio.

Zbog cega ti je bolji  kec od dvojke i ovog novog? Nikada nisam pecao sa kecom,Orvis Helios 2 Sw 5 sam probao jedno pecanje,Neverovatan stap... Ma da za ovu novu "trojku" cini me jedu ".Ovna" da koriguje talasanje strune pri castovima, i da struna striktno ide pravo,nesto slicno kao sto su u SAGEu pricali za kinetic texn. Mozda,nemam pojma.... ???

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Eto imam osećaj da je kec odrađen najozbiljnije, a ovi naslednici nisu mu ni slični. Ovo za Orvisove štapove tvrdim iz ličnog iku-

stva a za HELIOS-a iz iskustva  vlasnika svih HELIOS-a. Naravno da sam i svoje iskustvo potkrepio komentarima vlasnika starijih

i novijih serija Orvis štapova ne samo iz našeg okruženja već  i sa USA foruma. Na žalost, sem šminke  teško da išta tu napreduje sem

reklame i okretanja debelog novca.

Za nekoga mooožda grešim i konzervativac sam, nemam preterano poverenja u najnovije serije  ni najzvučnijih firmi.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Mafke Fly je napisao(la):
  Eto imam osećaj da je kec odrađen najozbiljnije, a ovi naslednici nisu mu ni slični. Ovo za Orvisove štapove tvrdim iz ličnog isku-

stva a za HELIOS-a iz iskustva  vlasnika svih HELIOS-a. Naravno da sam i svoje iskustvo potkrepio komentarima vlasnika starijih

i novijih serija Orvis štapova ne samo iz našeg okruženja već  i sa USA foruma. Na žalost, sem šminke  teško da išta tu napreduje sem

reklame i okretanja debelog novca.

Za nekoga mooožda grešim i konzervativac sam, nemam preterano poverenja u najnovije serije  ni najzvučnijih firmi.

Vrh Dno