Orvis HRH Streamer Travel #6/7/8

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Sta mislite o ovom stapu?
4 dela, 9 feeta, 118 grama...

Citam neke stare postove na forumu i vidim da taj HRH i nije bas na dobrom glasu, pa rekoh da pitam sta mislite i da li je neko imao iskustva, posto na internetu ne mogu da nadjem nista sem njihove ponude na sajtu!

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
teeeeezaaaaaaaaaaaak.............

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Uzeo bih ga da ga probam malo za stuku, ako mi se ne svidi da ga prodam...
Ali me je strah da nece da mi se svidi i da necu moci da nadjem kupca... Ne treba mi posle da mi skuplja prasinu za tolike pare.

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Druze ja mislim da sa tim stapom neces pogresiti, tezina totalno po meni nije bitna.. ja cesto koristim bambuse koji su fino teski i na kraju zavrsim dan ne umoran... mozda ti u pocetku bude malo cudno pogotovu ako si do sad pecao lakim klasama. Nemoj odmah da se razocaras to je totalno normalno, daj vremena sebi i stapu naravski uzmi neki finiji kanap. Siguran sam da ces biti zadovoljan tom trgovinom pogotovu ako je cena normalna i mogu neki ljudi da teraju mak na konac naravnog boljih stapova ce uvek biti, ali sa orvisom retko ko je pogresio.

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Znaaam, ali eto... Malo me je pokolebalo to sto na forumu ima postova koji ne preporucuju uzimanje Orvisa sa oznakom HRH. Najvise me je strah da mi se nece svideti nista vise nego moj Falcon TC3 #7-8. Nikada ga nisam merio, a taj stap ne mogu da nadjem nigde na netu da bih mu proverio tezinu.

Inace, uz stap bih uzeo i Hardy Ultralite Disc LA 7/8. Ovako nesto:

$(KGrHqN,!h8E1K4Oc6MhBNhz8ePw0g~~_1.JPG

Sta mislite o tome?

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
mozda ti ovo pomogne...

http://www.hebeisen.ch/txt/orvishrhfliegenrutenprogramm.htm

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ja koliko znam Orvis HRH elitna serija stapova, samo Hans Rudi Hebajzen ima to pravo da model zove po sebi jer je covek ziva legenda. To su Orvis blankovi ojacani na kriticnim delovima, nisu uopste teski i vrhunski su svi do jednog. Svaki blank je pazljivo odabran da bi mogao da nosi oznaku HRH i dokaz je ekstremnog kvaliteta.Stap klase #8 sa 118gr ne bih rekao da je tezak.

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Covek je stap dobio iz Austrije jer se proizvodio samo za njihovo trziste, 10 godina mu stoji, izasao s njim 5 puta na vodu! A cekrk je nov...
Vuce me  :blush:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
pa  ako je dobra cena ne vidim razlog zasto bi oklevao.. :)

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Uzeo sam stap. Trebalo bi da stigne do ponedeljka, pa ce se pricati vise o kompletnom priboru...  :tbumb:

Vrh Dno