Orvis Hydros

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Danas sam po prvi put imao priliku da probam Hydros sesticu tip flex. Kakva zivotinja, prema njemu TCX deluje kao Circa  :hammer:

TT6F na njemu kao pracka, imao sam neki utisak da bih bacio i dve spojene strune bez problema. Moze da bude jako interesantan za Drinu ili za Bucove po Savi i Dunavu, Moravama...

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
simpson H je napisao(la):
Danas sam po prvi put imao priliku da probam Hydros sesticu tip flex. Kakva zivotinja, prema njemu TCX deluje kao Circa  :hammer:

TT6F na njemu kao pracka, imao sam neki utisak da bih bacio i dve spojene strune bez problema. Moze da bude jako interesantan za Drinu ili za Bucove po Savi i Dunavu, Moravama...

tcx sam probao deluje kao katapult stap, hidros nisam , bas sam mislio da je tcx pored z-axis jedan od ostrijih bacackih stapova  :)

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
Pa hidros je imao sumadinac cini mi se pretprosle godine, posle sam taj stap ponovo probao na Drini kod Harisa...stap je izuzetan, za moj ukus malo ostriji ali nije tacno da je motka....meni se svidja ali bih mozda uzeo pre njega nego ONE a najpre za Drinu Z-axis...taj stap je po meni iznad ostalih kada je Drina u pitanje....

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
Pa mnogo puta je TCX pomenut u kontekstu motke tj da je stap prejak i manje vise krut (ti si upotrebio izraz zivotinja...mozda sam ja krivo shvatio)...a uporedio si hydros sa njim...pa odatle i to....TCX nisam imao prilike da probam ali ove ostale jesam....hydros jeste dobar ali mi je bolji helios......i dalje prednost dajem z-axis....

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Ja sam Hydros kupio 2011 godine i to bas ovaj sesticu od 9 stopa tip flex. Pravi stap za Drinu. Ja sam ga upario sa SA MED strunom i stekao utisak da ovaj stap nosi za pola broja jace strune ili strune sa tezim glavama kao sto je MED, jer ima dovoljno snage. Mozda i najbolji stap koji sam probao na Drini, lako je zabaciti u vodi iznad pojasa, lako se izboriti sa velikim ribama i svaka dolazi gde treba, nemora se ici nizvodno za vece primerke.

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
ja imam problema sa zabačajima iz vode preko pojasa....sada ne znam da li je do štapa ili do mene..... :hammer:

Vrh Dno