Orvis Western2

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
sta mislite o ovome? :)
Vision u svojoj seriji 3Zone ima isto jedan takav, slican.

Orvis Western2 104-3, #4
42TR_2_LG.jpg

http://www.orvis.co.uk/store/product_directory_chart.asp?dir%5Fid=441&group%5Fid=442&cat%5Fid=6683&subcat%5Fid=6684

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Nisam oduševljan ovim predugim štapovima, ali Orvis mi postaje sve interesantniji.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:-\ Pa, ni ja nemam iskustva sa tako dugim musicarcem. Ako je za stillwater, sigurno moze da baci daleko sa tom duzinom lakse nego uobicajeno kraci, ali kako mid flex (vecina su takvi) na toj duzini deluje u ruci, nemam predstavu. Tebi, Seb, i drugima kojima su jezera i druge stajacice ceste vode (bez obzira lovi li se sa obale ili iz camca ili tube-a) verovatno ima smisla da to istrazis, ako vec i nisi, a nama na spring creeks ne znace bas puno, zar ne? E sad Drina ili slicna velika reka... ne znam, trebalo bi da je upotrebljiv, mending je verovatno laksi na toj duzini stapa, samo ako nije previse "glindzav", pa da umesto da on premesta strunu, struna nosena i vucena recnom strujom ubija i povija njega... Ne znam.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
za šire reke a također i pec na dužinu štapa je ovo baš fino  :D (barem mi se čini), za lov na stajačicama isto to ima svoje prednosti...ipak i ja jako volim kratke štapove i strašno mi se dopadaju manje rečice i potoci :lol: ali ali ali hehehe to nije sve što me usrečuje  :) npr. ugledam li ogromni Dunav, pa iako izdaleka ni malo čist kao moje omiljene mnogo manje vode, ne pušta me ravnodušnim  :nowink: i npr. vrlo rado bi proglisirao strimerom njegovom površinom i još rađe bocnuo kakvog bucova od 8kg  :yeswink: a zs takvo visoko i brzo vođenje strimera na velikoj reci nije slabo imati štapić dužine od npr. 3m  :)

Vrh Dno