Patagonia Deep Wading Jacket

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Vrhunska jakna Patagonia koja moze stalno da se nesi u zadnjem dzepu prsluka. Obucena bukvalno 3x, velicina XXL, ali ima na sve strane one steznike pa moze da se prilagodi i bude dosta manja. Idealna za preko prsluka kada krenu prolecne kise. Ogromni prednji dzepovi staju sve poznate kutije.

Cena je smesnih 70e

P.S. U pitanju je kratka jakna namenjena za nosenje preko kombinezona pa ko je mislio da ide u grad sa njom nije mu bas afekvatna.

patagoniadeepwadingjacke.jpg

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Malo da je manja samo .. odmah moja ..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Veljko ja nosim XL a ovu sam ciljno uzeo XXL. Rukavi nisu predugacki a ima i onaj siroki neoprenski steznik pa kad stegnes guras ruku u vodu normalno a kosunja ostaje suva. Posto ne volim prsluk preko jakne, namerno uzeh malo siru zbog toga.

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Ja nosim M tj zavisno od modela ili L ... veliko mi to .. ta jakna vredi i vise..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Onda nema dileme, velika ti je, pomislih da nisi XL jer bi ti onda bila OK. Cena te jakne je bila 199$ kad sam je uzeo.

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Ista ovakva je u Taimenu oko 150e tako da je ovo vise nego odlicna ponuda, inace mi se svidja oprema ovog brenda i da imam par hiljada evrica na raspolaganju samo Patagonia i nista drugo... :)

Послато са ZTE Blade Q Maxi

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Kad naleti nesto u L javi  :)   

Vrh Dno