Pecanje u kini

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.409
Juce dan koji tesko da cu zaboraviti. Izvadio sam dve male barakude, jedna pregrizla FC. Na grebenu u orelazu ka dubini GT mi zvekne pod nogama. U okretu krene ka pucini i u delicu sekunde pokida 0.50mm. riba je bila mozda 60-70cm... Danas placam dadilju za dete i palim ponovo na isto mesto. Lokalci kazu da sam imao puno srece jer nije sezona.,.. 1000020885.jpg

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.409
Needle fish, trumpet fish, dve neke sarene i naravno GT spao... Tera me maler sa tom ribom. Sutra napustano smestaj pa cu morati vrlo rano ujutro da probam opet.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.409
Dadilja cuvala dete. Ja pecao. Skembao sam kanap oko korala. Ostala samo 5ica sto je za more zalosno. Al probacu mozda jos koji put. Danas je oseka bila sat kasnije tako da nisam stigao da uhvatim dobru vodu dugo. Imao dosta udaraca iglica. Al njih zakaciti je nauka...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.409
GT je ozbiljan ako je iznad neke velicine.... Ali je svakako lud.
8wt je bio stap sa kojim sam imao kodanje....tu je tippet bio preslab. 0.50mm je presmesno za ribu 60-70cm i neverovatno tezak teren prepun korala. Tu je i sa 12wt pitanje u kom pravcu borba ide...

Sledeci dan, nakon kidanja... Riba od nekih 35-40cm.... Jeste bio dril lep.... Ali to je bilo na laksem terenu malo i koristio sam 0.80mm to bih izvukao da je kacenje bilo dobro...

U svakom slucaju sad gledam neku 12wt da uzmem. Vidim da se po japanu prodaju neki polovni skotovi za ok nivce....

Vrh Dno