Pike Fly Wallets

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
http://pikeflyfishingarticles.blogspot.com/2010/04/pike-fly-wallets.html

da li je neko probao i zna gde se da to nabaviti? Meni se mnogo dopada ovako kada gledam sa slike.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Evo vidim da je neko u komentaru napisao da je sajt te firme iz Svedske www.flugor.se
Ako uspes da narucis koji obavezno javi! I ja bi jedan za sebe.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
da, i ja sam skontao su švedi. Ništa ne razumem  :'( probat ču da prokužim preko google-prevodioca. Malo sam čačkao po netu ali nisam našao nigde drugde. Još malo ču probati potražiti pa ako ne bude ništa onda možda od ovih

kod ovih šveda to košta 14,61€...

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Zašto bi kupovali ovo ako možete i sami da napravite ovako nešto?

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Daj neki predlog Strelche? Kako bi ti napravio ovo? :) Vrlo rado - ali ne znam kako...

Seb salju za Sloveniju ali moras da narucis preko ovog sajta: http://www.sameo.eu/

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
lazo hvala za link...pogledat ću ali ja sam već jučer kontao kako sam da uradim nesto tako  :D

kopče od karabina na nešto tako i to je to...dal pernicu, dal neku cd torbicu, dal od tvrde kože...ma mogućnosti bezbroj. Ja prvo probam sam da uradim pa ako mi postane mrsko kupim...mada volim neke stvari više sam da uradim jer su mi onda draže (naravno ako lepo uspe).

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Bravo Strelac. Upravo i meni palo an pamet kako je ovo lako napraviti.
Kopcice mi lice na one sa starih koznih privezaka za kljuceve za auto sa torbicom, a za sami wallet izbor materijala neogranicen: mali tip - kineska pernica sa cvrstim stranicama.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  vrlo pametna i korisna stvarcica, ali malo cu se vise oduseviti nekom slicnom koja moze da primi
makar desetak puta vise strimera
Prednost ovakvog novcanika za strimere je prvenstveno sto se ne mogu pomrsiti
i zguzvati, i sto je glavno preglednost je vrhunska. Kad samo zamislim sebe kako preturam po kutiji
trazeci onog pravog koga sam juce smotao, pa se razmisljam da ga nisam negde iskidao ili..... :(

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Da, bas to, da ih vise stane bi bilo dobro mada osam komada je uvrh glave, sasvim dovoljno mada ako se ide na nepoznate terene ili gde se strimeri cesto gube onda treba neka poveca zaliha. Kada idemo na poznat teren i znamo kakvi nas uveti čekaju na vodi osam komada je stvarno sasvim dovoljno...ja cak koristim samo tri preko celog dana. Kada ih imam više onda malo u pauzama isprobavam neke novotarije ali meni je npr. i tri sasvim dovoljno. Ovakva dva novčanika bi pokrilo večinu potreba. Ja sam sebi ponekada idem na živce kada ponesem previše strimera pa mi samo smeta. Ali kada idem na nepoznate terene i ne znam šta me čeka uglavnom biva tako da ponesem skoro sve što imam  :doh: i opet sam samome sebi smešan  :nowink: :doh:

Vrh Dno