..pocetnik!

DZILE BA

Newbie
Učlanjen(a)
24.04.2012.
Broj reagovanja
0
..nisam nasao adekvatnu temu gdje se sve novajlije predstavljaju pa sam morao ovako posebno :)
Ja sam Dzile iz Berana sam varalicarim godinama a pocetnik sam u musicarenju! Za pocetak sam kupio stap Balzer Diabolo 5/6 i uz njega cekrk Balzer Titan takodje 5/6 na kom je Falcon snjura 5! Za sad se sve svodi na vjezbu a dalje cemo vidjet! BISTRO!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Dobro nam dosao na forum i u svet ff-a. Pribor koji si naveo da posedujes ti je taman da pokrijes skoro sve situacije...suva muva, nimfa, strimeri. Iskreno, univerzalno nije idealno ali ipak se moze svasta sa time. Vazna je volja!

DZILE BA

Newbie
Učlanjen(a)
24.04.2012.
Broj reagovanja
0
..nisam bas kompatentan da pricam o FF priboru,al za sad sam sa ovim mojim zadovoljan, kad sam kupovao trazio sam univerzalan komplet posto pecam na Limu,koji nije ni velika a ni bas mala rijeka tako da stap 5/6 odgovara,a inace je 'extra parabolik' i mislim da ce odgovarat lovu lipjana koji se ponajvise musicari a naravno tu je i potocara!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Za srednje velike reke i velike reke ako je u duzini 9' imas pravi univerzalac. To ti je dobro za lipca i pajku na takvim vodama.

Vrh Dno