Pocetnik

debrecinerter

Newbie
Učlanjen(a)
27.02.2014.
Broj reagovanja
0
Evo gledam malo po forumima, i zanima me sto mislite o ovom stapu, vidim da hvale taj stap, ali me malo muci sto je to stari model koji se vise ne proizvodi, a ovdje se prodaje pod novi. Zanima me iskljucivo sto mislite isplati li se uzeti sa ovog linka. Inace vec sam se odlucio za ovu duzinu i klasu stapa, zanimaju me misljenja opcenito o ovom modelu. Tu pise da uz njega dolazi i dozivotna garancija, a kolko znam za dozivotnu garanciju se treba prijaviti na stranici greysa, a kako ako ga narucim da se prijavim ako vise ne proizvode taj model?

http://www.ebay.com/itm/380819486226?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
To je super stap I sumnjam da ces da pogresis ako ga uzmes. Ja sam ga imao I prodao sam ga jer mi se ukazala prilika da imam neki mnogo bolji ali za taj model imam samo reci hvale.

Nema veze sto ga ne proizvode vise...ako sta polomis poslat ce ti taj deo a ti njima slomljen, ako nemaju vise tih delova sigurno ce ti ponuditi neku drugu opciju...mozda sta koji sada proizvode a da je u cenovnom rangu tog kada je bio u rednoj ponudbi proizvodjaca ili neki malo bolji sa malom doplatom. GREYS je ozbiljna firma I mislim da ti nece biti zao. Ja imam samo reci hvale za njih. Da moram da se vratim na pribor srednje cenovnog ranga bez razmisljanja bi odabrao Greys.

debrecinerter

Newbie
Učlanjen(a)
27.02.2014.
Broj reagovanja
0
Uzeo sam ovaj, jos me zanima koju masinicu da uzmem, nikad nisam musicario pa bi htio za pocetak proci cim jeftinije, vidio sam ovu na ebayu i sa njom se dobiva musičarska struna, pa sam mislio to da uzmem, jer na početku mislim se početi učiti prvo na livadi, pa bi prvo koristio ovu strunu, a kasnije kad krenem na vodu uzeo bi neku kvalitetniju da ne kupujem bezveze kvalitetnu a da je odmah oštetim. Na ovo sam mislio, molim vas za prijedloge. Nisam htio otvarati novu temu unaprijed se ispricavam ako se komentar nalazi na krivom mjestu.
Link:
http://www.ebay.com/itm/Flextec-Richel-Large-Arbour-Fly-Reel-Line-Backing-RRP-69-99-/330941631584?pt=UK_SportsLeisure_Fishing_Reels_JN&var=&hash=item4d0da88c60

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
nikada nisam bio u dodiru sa tim cekrkom ali trebalo bi biti ok za tu lovu

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
moj drugar ima ovog robinsona ,rabio ga 4 god,tezak je cekrk jer je gvozdeni..meni se licno to ne svidja..

dovla84

Senior member
Učlanjen(a)
06.06.2013.
Broj reagovanja
0
Imam ga i ja. Nisam bas zadovoljan. Zvuk koji se cuje je nekako iritantan (bar meni). posto imam rezervnu spulnu cesto menjam kanape. Posle nekog vremena poceli su da ispadaju neki metalni delovi iz osovine. Ti metalni delovi glume kuglicne lezajeve ali nisu dobro zarobljeni u plasticnom lezistu. Imao sam srece da sam to primetio kada sam bio kuci pa vodim racuna. Jos jedna losa osobina je tezina (cini mi se 168gr.). Jedna napomena: u ovaj cekrk jedva nekako stane musicarski kanap DT5F bez bekinga. Po mom misljanju , treba kupiti neki malo kvalitetniji cekrk jer ces vrlo verovatno promeniti dosta stapova a cekrk ce i dalje biti isti. Naravno sve zavisi od toga sa koliko novca raspolazes.

Vrh Dno