Poklon prijatelju

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
U našem kolektivu imamo čoveka koji regularno odlazi u penziju a pritom je rekreativni musicar pa smo odlučili da mu za poklon kupimo jedan štap do 10 000 din. Zanima me da li je neko probao neki od štapova 9ft klase 5 ili bilo koji drugi iz Timeflyfishinga? Kakvi su utisci?

ducka

Junior member
Učlanjen(a)
07.04.2011.
Broj reagovanja
0
Odlični. Probao sam par komada u različitim klasama i svi imaju realan idnos cena-kvalitet.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Gruja je napisao(la):
U našem kolektivu imamo čoveka koji regularno odlazi u penziju a pritom je rekreativni musicar pa smo odlučili da mu za poklon kupimo jedan štap do 10 000 din. Zanima me da li je neko probao neki od štapova 9ft klase 5 ili bilo koji drugi iz Timeflyfishinga? Kakvi su utisci?

Grujo,rece mi Sale PI da od 6-7000 din stapovi RAZVALJUJU. Korejanci rade blankove i bukvalno za tih 7000 din. imas stap performansi

neke poznate nabudzene firme cija je cena 300 €  :doh: :doh: Sale je probirljiv i ima svasta covek i isprobao svasta. Kada Sale PI pohvali

nesto,to mora da vredi jer je jaaaako zaeban po tom pitanju. Ko hoce da placa ''IME'',nek izvoli,ja ubuduce licno idem do radnje da izaberem  neku duzu 4-cu,meksu. Da mi nije javio SAle,i ja bi istrcao sa nekim evrima i pukao oko 200 :doh: BESPOTREBNO.

Znaci neuporediv kvalitet u odnosu sta nudi npr. Djole ili kod mene u ''MAGNUM-u''.

Čestitam vam na kolegijalnosti i paznji,necete se pokajati. Pozdrav iz Jagodine suncaneee  :bye:

pelikan78

Newbie
Učlanjen(a)
05.06.2015.
Broj reagovanja
0
Pozdrav svima , lep gest

Mafke fly, nisam bas razumeo jel mislis na stapove sa ali sajta za 6-7000 i ja trazim nesto u tom novcanom iznosu

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Hvala momci na odgovorima! Verujem da je dosta toga tačno u vezi odnosa cena/marka/kvalitet.  [emoji106]

Послато са SM-G903F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno