Poseta Filozofskom Faxu!

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
1
Laki tebi treba oduzeti taj S3 - Sebastijane, druze kazi mu kako se koristi fotoaparat i slikaju muve jer ja ne znam, a ocigledno ni on :hammer: :hammer: :hammer:

Salim se Laki, znam da ti se jos tresu ruke od posete Jelovici  :D

Da li se to veceras desio susret dva velika protivnika Pedje i Mixa - e tome bih voleo da prisustvujem - to je nesto kao finale lige sampiona ili ...kao susret dva jarca na brvnu :D

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D 'Oces da te dofate oba zajedno ili jedan po jedan, janje nashe? :D
Ma jok, bilo je akademski: nasli smo se ispred SANU, odakle su nas izbacili iz kluba (pauza)  ??? :(, pa smo otisli u "Park" na kafu i na Filoloski fah (Mix se i pored poznatih stavova o visokom brazovanju nije ni malo opirao, samo je gledao okolo, a od tad se Lucky-ju opet tresu ruke, samo je ponavljao "Ribnik, ribnjak..." :hammer: :hammer: :hammer:) - sve cisto akademski. A Mix je morao da se cuva za jedan ozbiljan intervju  :whistle: sa ozbiljnim sluzbenikom ambasade jedne vrrrrlo ozbiljne drzave (nije Bugarska u srednjem toku Jerme) za dobijanje vize, pa je bio ozzzbiljljljan  :smoke:... Sem jedared kad je rekao da mora mladica da se unese u Nishavu jer on ne smatra da moze drugacije  :D pa sam mu cestitao na utemeljenom argumentu... :D :D :D Kazem vam, krajnje akademski.
I mada me cepa kasalj vec par dana, jedva da sam se za to ktratko vreme zakasljao. Proveo sam ugodno prepodne kakvo dugo nisam i zahvaljujem im sto su se javili kad su dolazili, nadam se da ce opet, a ovo vazi i za ostale koje znam odavde.

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
1
:D :D :D :D :D

samo offtopicujem ali sta cu ...

Pazi Pedja, poznati su mi Mixovi stavovi o visokom obrazovanju ali moras priznati da nije gadljiv na studentkinje beogradskog univerziteta sto ipak govori da u njemu ipak postoji nada da nase visoko obrazovanje ima svetlu buducnost ako se stvari (mislim na studentkinje, ne na obrazovanje) prepuste njemu  :D

A Laki... Laki je posebna prica...Vizu sigurno nece dobiti ako je sluzbenica ambasade bila iole lepa zena. Ako je pride bila dekoltirana, verovatno su ih motkom izjurili, a pri izlasku se Laki  ljutito okrenuo , izvadio S3, zumirao i ovekovecio dekolte kao onomad u Jelovici - kao scena sa Danilom Batom Stojkovicem u "Balkanskom spijunu" kad slika one izdajnike kako se kupaju u hotelu Jugoslavija :D :D :D :D

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Bogdan je napisao(la):
:D :D :D :D :D

samo offtopicujem ali sta cu ...

Pazi Pedja, poznati su mi Mixovi stavovi o visokom obrazovanju ali moras priznati da nije gadljiv na studentkinje beogradskog univerziteta sto ipak govori da u njemu ipak postoji nada da nase visoko obrazovanje ima svetlu buducnost ako se stvari (mislim na studentkinje, ne na obrazovanje) prepuste njemu  :D

A Laki... Laki je posebna prica...Vizu sigurno nece dobiti ako je sluzbenica ambasade bila iole lepa zena. Ako je pride bila dekoltirana, verovatno su ih motkom izjurili, a pri izlasku se Laki  ljutito okrenuo , izvadio S3, zumirao i ovekovecio dekolte kao onomad u Jelovici - kao scena sa Danilom Batom Stojkovicem u "Balkanskom spijunu" kad slika one izdajnike kako se kupaju u hotelu Jugoslavija :D :D :D :D

Pa ako si mislio da pustis liju u kokosinjac, tada ce i Filoloski fakultet ili opusteti, ili se prepuniti trbatim zenama sa zaostalim godinama stuidranja, a Mix ce okretati dolap negde bez prestanka da zaradi za alimentacijeeeeee
Za Lakija moramo imati razumevanja, jos je mlad  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
Vec ih obojicu vidim kako sede prekoputa, na ogradici Studentskog parka svaki dan i oka ne skidaju, samo ispustaju "Aaaaaaaa,..." i uzdisu.
A sve je pocelo kad su kao "slucajno" zaboravili da fotokopiraju naslovnu stranu sajta ili tako nesto...za aplikaciju za vizu, pa smo usli u fah da fotokopiraju
Bas je bilo lepo.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
:D :nowink:

vidim ja da laki trosi S3 na sve samo ne na muve, stvarno treba da mu ga uzmemo  :D...lazza se razume u fotografiju, ajde bre lazzo pomagaj coveku blizi si mu  :)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Prva asocijacija kad sam procitao ovo bila mi je onaj spot od Ramba Amadeusa i Rada Rapida- Vidji ovu, a vidji onu... :-[ :drool: :naughty: :hammerhead:
Nazalost nemogu nigde da nadjem link za doticni spot!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Mislim da je bio Filološki, ali nema veze. Momci, grešite, ako mislite da sam u Beogradu video ono što sam očekivao. Gledao sam, gledao, oči sam ozbuljio, ali prve dobre cevčice, zapravo prave sex bombe, susreo sam u autobusu Niš Ekspresa (Nišlijke).
Mnogo su me razočarale mlade Beograđanke. Mnogo. Možda nisam imao sreću.
Lakiju se sviđaju. On nije probirljiv, a i ukus mu je drugačiji. Sve koje su mu se dopale liče mi na.... :-X.
U zbrčkanom velikom gradu i neviđenoj gužvi i haosu, najprijatnije sam se i ja proveo u razgovoru sa čestim neistomišljenikom, PedjomBG.
Sve u svemu, nisam se oduševio u Titovoj prestonici i glavnom gradu SFRJ. :hammer: Hvala Bogu, vratih se u prestonicu srpskog mušičarenja, živ i zdrav. :lol:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Dakle:

1. za dobru svinju nema lose pomije (ko razume - shvatice)
2. Kam' gi slike?
3. kad ste vas dvojica z'dnji put bili u Belograd?

:whistle:

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
A be MIX, vidi se da su te sustigle godine  :bleh:. Ja sam se u Beogradu uvek dobro provodio (doduse mislim na nocni provod, preko dana nisam ni pokusavao da zaskocim neku) i sto se zenskiji  :tbumb: tice nemam nekih zamerki. E a dinamika zivota, guzva, zastoji na putu to je mana svakog velikog grada. (doduse onakijih djevojaka kao sto je  Kraljica SP  :drool: :drool: :drool:ne moz se nadje nigde)

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
1. slazem se. Ima i o dlakama i losem, ali  :-X
2. Strasno me je mrzelo da secam fotoaparat. Plus sto nisam kupio torbicu za jega, pa bi sam transport bio horor.
3. Ja sam barem jednom mesecno.
E sad sto se tice kvaliteta gradjanki, ono sto sam video jeste bio Ribnik=Ribnjak. Pre svega po kvantitetu. Bio sam ubacen u osijne gnezdo, a nazalsot nisam bio izujedan! :doh: Medjutim kako smo se udaljavali od Studentsokg Tgra sa teskom mukom nadjosmo nesto sto za sta bi srce zaigralo, ali nismo i imali nekih prilika.
Meni je ceo dan bio super, sa Pedjom smo se super zajebavali, mada su i ozbiljne teme bile na tapetu.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Da se niste javili, ne bismo znali sta smo propustili.  :D
Volim i ja vas.
A da je bilo lepo, jeste.

Vrh Dno