Potrebna pomoc oko kupovine stapa...

beba

Junior member
Učlanjen(a)
20.12.2008.
Broj reagovanja
1
Mislim da si se odao cime se bavis.

beba

Junior member
Učlanjen(a)
20.12.2008.
Broj reagovanja
1
Nadjoh te sa slt ,ali nije bitno.Nemoj toliko da se primas malo sam se nasalio.A ovo nije mesto za ovakve diskusije ,momak je trazio misljenje u vezi izbora stapa,

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
NIJE PROVOKACIJA
jedno pitanje za sve prisutne (ukljucujuci i mene)
kako odredjujete koji je stap bolji ...u slicnoj cenovnoj klasi ,i istoj akciji,u istoj duzini stapa....itd
po meni (iz iskustva)treba bar 2-3 IZLASKA NA VODU sa nekim stapom da bi se dala ocena...
Tacno ,da bi se doneo pravi zakljucak o stapu,treba par izlazaka na vodu,ali to je jako tesko izvodljivo kada se kupuje,bilo da se radi o novom stapu u radnji ili drugacija varijanta.
Ja sam svaki svoj stap kupio na preporuku i nisam pogresio sem u slucaju cetvorodelnog Sage Launch,koji mi se stvarno nije svideo ,ali ni  malo.
Takodje smatram da je teze naleteti na los stap nego na dobar,sve je vise prezadovoljnih vlasnika stapova cija cena ne prelazi 200e (mislim na nove stapove sa garancijom) ,a da su prezadovoljni sa istima i to posle duzeg koriscenja,znaci pravog  testa.

machak89

Junior member
Učlanjen(a)
26.07.2006.
Broj reagovanja
0
Interesuju me vasa misljenja o ovome stapu...
Da li je to nesto sto bi moglo da ispuni moje uslove???

http://www.orvis.com/store/productchoice.aspx?pf_id=28R1_A&dir_id=758&group_id=759&cat_id=14816&subcat_id=7015

Edit: Zaboravio postaviti link...  :doh:

machak89

Junior member
Učlanjen(a)
26.07.2006.
Broj reagovanja
0
Treba mi i misljenje o ovome stapu...
http://www.anglingdirect.co.uk/store/fly/rods/all-rods/greys-greyflex-m2
Mogu da ga kupim u jednoj prodavnici po cijeni od 200e...

machak89

Junior member
Učlanjen(a)
26.07.2006.
Broj reagovanja
0
Ponovo Ja...  :D
Odlucio sam se za "Greys Greyflex M2"... Samo, sada se u meni stvara dilema oko sljedeceg:
Interesuje me zasto je bas ovolika razlika u cijeni izmedju sledeca dva tipa ovoga stapa:
1. AFTM: 6/7#, Lenght FT: 10FT, Size: #PSC , Web Price: £99.99
2. AFTM: 5/6#, Lenght FT: 9FT, Size: #PSC , Web Price: £152.99
Ovo su gore cijene sa web jednog web sajta, a slican odnos cijena je i u prodavnici gdje sam htio da kupim stap...
Koji od ova dva tipa stapa je bolje da kupim??? Musicaricu uglavnom na rijekama Ribnik, Sana, Pliva i slicnim rijekama u kojima uglavnom dominiraju pastrmka i lipljen.
Ako moze brza pomoc, jer planiram sutra ili prekosutra da kupim ovaj stap.  ;)
Pozdrav...

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Mislim da je odlican izbor i Vision GT four, 8,6 #5

Vrh Dno