Potrebno 20 vezaca za pomoc projekta o ocuvanju mladice

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Potrebno je 20 vezaca (moze i vise) koji bi se ukljucili kao pomoc ovom projektu.

Na http://www.sexyloops.co.uk/cgi-bin/theb ... 14882;st=0 je pokrenuto nesto slicno tipa LOTO igranju i srecnim dobitnicima.

kako funkcionise tj kako je zamisljeno. Potrebno je skupiti 50 vezaca koji ce dobrovoljno uraditi 50 musica po svom izboru. Zamisao organizatora je da tiket ili srecka prodaje po ceni od 10evra. Srecnih 50 dobitnika ce dobiti kutiju sa 50 musica.

Cilj je da se sto vise novca prikupi za projekat. Molio bih detaljnije da procitate o tome na datom linku i da se ljudi dobre vojle i namere jave meni oko daljeg dogovora.

Iskreno se nadam da Srbija moze ovo da izgura sa svojim vezacima.

Posto krecem od samog sebe, znaci jedan manje. Jos 19

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Uf los link tj nije kompletan evo ispravke

http://www.sexyloops.co.uk/cgi-bin/theboard_07/ikonboard.cgi?act=ST;f=1;t=14882;st=10;&#entry271659

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Uključujem se,iako nisam bio na Drini prošle godine.

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
I ja se ptikljucujem, iako sam  bio samo jedan dan prosle godine.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
ja sam bio nekoliko puta,al ću prihvatiti mušice u znak pažnje  :bleh:

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Ти можеш да добијеш и киту цвећа као пажњу :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Poklonu se u zube ne gleda,daj šta daš,a na svaki cvet po bubu da ga miriše i nema problema  :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Donosim materijal i udice u "Galovicu", animiracu/zamolicu momke iz Brazila  :yeswink: da se ukljucimo u aciju ekipno-timski, kutiju punimo  i saljemo, moze????? :tbumb:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Donosim materijal i udice u "Galovicu", animiracu/zamolicu momke iz Brazila  :yeswink: da se ukljucimo u aciju ekipno-timski, kutiju punimo  i saljemo, moze????? :tbumb:

Bravo Gene!

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
1.Nikola,
2.Misha,
3.FlyDoc,
4.Sale Cacak,
5.Djole,
6.Markovic,
7.Milan Mj,
8.Cicvara,
9.Lugic,
10.Kuzma,
11.Sale Zupa
12. Ivke037
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Molim gornji uvazeni dom da redni broj 20. bude "Galovica FT Pro-team"(Profesori & Bezanija crew, Oldtimeri i Pacer's Youth Power)...razni stilovi i metode, i kutijica ce se popuniti na druzenjima svakog petka do pocetka sezone...1.marta 2013.godine   
  :tbumb: :tbumb: :tbumb: :yeswink:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Prvih 10 kompleta musica je stiglo. Zamolio bih ostale da mi se jave na PM da bih prosledio adresu.

Do kraja meseca marta bi bilo adekvatno da se sto vise nadje kod mene kako bih slikao i nastavio dalje...

Pozdrav Djordje

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Nadam se da sam bio dovoljno jasan i prezizan u kontaktu sa skoro svakim ko je posalao musice, ponaosob, kako ce ovaj projekat da tece.

Ovo uopste nije niti lak, niti brz proces koji se moze uraditi ni u sedam dana, ni u mesec dana ni u vise meseci. Izgleda da je lako i jednostavno ali ako se slika sagleda sire, musice samo pocetna ali i najmanja karika u celom lancu. Samim tim mozemo smatrati da sa prikupljenim musicama je uradjen tek mali deo cele price. Ali sa time se i pocelo.

Zbog cega je to tako? (Mislio sam da necu imati potrebe da dajem dodatna objasnjenja ali...)

1. Koristim priliku da se javno zahvalim drugaru i kolegi Oliveru Kuzmanovicu koji ce uraditi 50 drvenih kutija za musice (vec se rade) i koji ce sponzorisati ovaj projekat bez potrazivanja ijednog centa za i jednu kutiju, ili za svoje vreme utroseno u radu na njima.

2. Mozda, za sada najtezi deo (Ljubi, Seni i ekipi)  da se otvori racun na koji ce se priamti uplate. U svetu je normalna stvar da sve ide preko PayPala, nazalost kod nas nije bas sve normalno. I RADI se na pronalazenju resenja.

3. Po zavrsenim kutijama i slanja slika istih sa musicama, (jednog dela) i javnim prezentovanjem na SL forumu, ocekuje se da se brojka do 50 vezaca dopuni iz celog sveta (vec skoro popunjeno) i da se meni posalju musice i da 50 kopmleta budu na mom stolu spremni za pocetak igre.

4. Pustanje obavestenja o nagradnoj igri (reklame) na svakom cosku gde god se stigne a najvise preko prijatelja i poznanika iz vodecih i renomiranih organizacija i firmi, da nagradnu igru poguraju na sve moguce nacine kako bi se prikupilo sto vise igraca

5. Paralelno pustanje u javnost igre mora ispratiti i racun za projekat

6. itd itd sta vec i kako ide

Ako neko od vezaca imaju bilo kakve sumnje, pa i najmanje u ovaj projekat, za koji sam u startu rekao da moze ali i nemora da uspe, ali uz dobru volju, pa i na misice i mnogo truda i vremene, moze da uspe, neka mi se javi sve muzice od svakog vezaca iz Srbije su klasifikovane, obelezene i mogu ih vratiti istog trenutka.

Ne zelim da se iko dovodi u sumnju svoj postupak i da pored toga sumnje u moje namere.

Ljudi koji veruju u ovaj projekat i koji razumeju sled postupaka i radnji, njima je citanje ovoga suvisno, ali moram da napisem jer je ipak moguce da ipak nekom nisam detajlno i precizno objasnio.

Djordje

Vrh Dno