Prijava i pozdrav

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Postovane kolege,
Danas sam se prijavio na sajt musicarenje.org posle odlaska (ili iskljucenja, kakogod) sa sajta musicarenje.com
Ovim vas pozdravljam i posto sam nekoliko zadnjih dana vec kao gost surfovao ovim sajtom, nasao sam da je interesantnan i verujem da cu, uz vasu pomoc, lepo i korisno ubiti nesto slobodnog vremena koje mi je na raspolaganju.
Srdacan pozdrav, Predrag Simonovic

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Pozdrav i posotvanje! Nadam se da cemo se lepo druziti ovde. Dobro nam dosli!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
dobrodošao kolega! piši sva svoja zapažanja vezana za mušičarenje, deli svoja iskustva, pitaj...opušteno se druži sa nama, osečaj se kao kod kuće  ;)  ;) :bye:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Sve pametne i istinite stvari Vam rekoše. Samo opušeno i lagano. Nadam se da će mo se lepo družiti na sajtu! :tbumb:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Zahvaljujem na dobrodoslici i molim za razumevanje ako malo tehnicki budem trapav dok ne shvatim kako ovde funkcionise dopisivanje. Srdacno, Pedja :bye:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Druže imas help menu dobar je ali je na engleskom jeziku naroda i narodnosti. Postoji srpski prevod i biće ubačen ASAP!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Oduševljen sam prisustvom čuvenog autora ihtiološke literature, Predraga Simonovića. Često sam čitao njegove tekstove i nadam se da mi neće zameriti ako prepozna i neku svoju misao u mojim tekstovima.
Upozoravam ga da je moj stil pisanja malo čudan, u nadi da kod njega neće izazvati negodovanja i antipatičnost.
Molim da nam podari neki tekst, za početak, o nekoj temi koja bi mogla da zainteresuje nas mušičare. :tbumb:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Sada kad pogledah koje novi član i ja se oduševih, he sjajno. Voleo bi da se Pedja aktivno uključi u diskusije na forumu. Ja dobro zna šta je naučni rad i predavanje po fakultetu, ja sam asistent na PMF-u u Nišu, ustvari naučni saradnik.....nije ni bitno, bitno je da shavtam obaveze i da će sajt biti relaksacija profesoru, ali hehe neki ihtiološki tekst bi mogao da padne! :tbumb:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Pa posto smo u "spanskoj musici", kod mene tesko bilo sta pada, ukljucucjuci i studente, pa onda ni tekst nece pasti, ali ce ga biti uskoro, verujem. ;) Drago mi je da ima kolega sa univerziteta na sajtu, nadam se da cemo svi biti relaksirani ovde. Kao i u drugim profesijama, mnogo smo bolji jedni prema drugima van posla nego na poslu. :yeswink:
Mixmasteru, mada se ne poznajemo licno, procitao sam neke tvoje stavove vezane za C&R (UiP) kad sam malo pregledao forum pre registrovanja. Nisam uvek siguran kada su bili izraz sarkazma, a kad realno iznoseni. Ipak, drago mi je da se ipak makar i izdaleka shvata da su C&R i P&T samo oblici upravljanja salmonidnom vodom, a nikakva krajnja mudrost i nepobitni aksiom i dogma. Postoji niz prelaza izmedju modela upravljanja i svaka voda je, kao i zena, jedinstvena i neponovljiva :nowink:. Stoga svbaka mora ima ti svoj specifican prsitup. Ali , to nije tema za ovaj topics (menadzment ribolovnim vodama), pa ako ste zainteresovani, mozemo tu pricu obnavljati tamo gde treba na forumu. :bye:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Također i men je drago da imamo jos jednog kolegu koji ce moci da podeli sa nama nesto strucno i vazno iz sveta insekata. Ove godine mi je porasla zainteresiranost za nama važne vodene pa i kopnene insekte. Sam sam počeo da proučavam neke vrste i biti če mi veliko zadovoljstvo pročitati sve koristno a vezano za tu temu.

Dakle nas kolega Pedja je iz sveta proučavanja riba ne insekata :)

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Na zalost :-[, moje poznavanje insekata je opste-biolosko, komarce smatram jednim od najvecih zala na svetu :mad:, a pozavanje musicarskih grupa insekata mi je tek onoliko koliko mi treba za vikend-opustanja :smoke:. Siguran sam da tu ima daleko boljih poznavalaca od mene.

Vrh Dno