prsluk Vs. chest pack

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Ajde da vidimo prednosti i mane ova dva neophodna odevna predmeta!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
koliko god nerealno ali ja volim prsluk i on jedini ima svoje prednosti u mom slučaju. Chest pack, realno gledano, je možda bolje rešenje u toplijim danima, možda je praktičniji...nisam ga nikada probao a i pitanje je dal' če se to ikada desiti jer meni je prsluk prva liga  :D jednostavno volim prsluk na sebi. Kod mene je to stvar ukusa...bez obzira koliko je šta i kada praktičnije.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
I ja sam dosada (ustvari jos uvek) imao prsluk. Super je tu nema dileme, ali problemi se polako nagomilavaju. Cesto idem u velike gudure i vukojebine. U teske dzungle i trebda da nosim sa sobom dosta opreme, vode i hranu. Od skoro i fotoaparat. Zato mi je ranac idealano resenje, ali nemogu da ga prisljamcim na prsluk. Zato malo po malo gledam chest packove. Malo sminkeraja nije na odmet :whistle: , mada druze Seba u pravu si kada kazes da je to stvar licnog ukusa.

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Musicarski prsluk- neprevazidjena klasika, ali chest pack - neverovatno prakticno i za leto preko majice i za zimu preko monterice ako treba uvek skroz uz telo neverovatno dobra stvar , mada sam probao neke prsluke koji mu pariraju u svim aspektima prakticnosti ali su takvi stvarno retki a sa druge strane nisu ni svi c.p. podjednako prakticni ja trenutno nosim c.p. sto ne znaci da me neki dobar prsluk ne bi kupio , ponovo.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Prsluk, naravno. Mnogo više džepova, bolja organizacija, lakše snalaženje... Inače, u džepu na ledjima uvek nosim 3x0.5 l vode, par sendviča i nešto za oblačenje. Meni sasvim dovoljno. A da, imam Scierru Nevada. http://www.scierra.com/?product=256

luka

Newbie
Učlanjen(a)
01.09.2007.
Broj reagovanja
0
:D :D.. kradete, kradete... ako i ima od koga :hammer:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Prsluk, volim da ponesem podosta. Scierra Nevada, takodje. Vec vremesan.
Krademo prsluke? Chest pack-ove? Moj je kupljen davno kod Zike u radnji. Nista ne zelim da kupim "iz ruke".
Znam da se to inace cesto radi.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
:D :D :D :D :D :D
stvarno ispade da sam maznuo, a jos sam i isti naziv stavio. Cavron  :doh: :doh: :doh: Nisam tu temu video. Ali meni je maznuta cela ideja za sajt, naziv sajta, potpis u googlu, koncepcija itd. pa zivim! :bye:
vazno: svaka dalji odgovor koji nema veze sa temom bice obrisam.
Ajd zdravo!

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Ja pronadjoh jedan relativno jeftin. Kako se slabo palim na obalacnje i ostale bezvezarije, neznam koliko je ovo povoljna cena.
http://www.sierratradingpost.com/p/,72899_Watermark-Hydro-Vest-Pack.html

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Cena je super a i sam chest pack izgleda odlično.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
I meni se sve više sviđa kao ideja pakovanja neophodnih stvari za ribulov.Pogotovo što sam neki dan držao u ruci jedan,friško prisigao iz USA.Ali pitanje koje bih ja postavio je ; Šta sa nepotrebnim stvarima koje volim da nosim na pecanje?E zato je volim prslook,i nosim ga godinama.A običan je,hand made po Orvis Tackle pack.Čak nesavršena kopija.Moj glas za prslook.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Za narednu sezonu itekako ce mi biti potreban prsluk ali KVALITETAN,a s'obzirom da ovde kod nas nista nije kako valja dajte po koji savet.
Mnogo mi treba.
Iskreno naleteo sam na neki Robinsonov,maslinasto zelen totalno je ok,sa dosta dzepova lagan,kratak alo da se ne zalicem.
Sta vi mislite?????????

Z

Zakula

Guest
Blue FOx,ja sam taj,Robinsonov prslook dobio za rodj. proletos,i mogu da ti kazem da sam zadovoljan...Fin prslook,ali se sve vishe  i vishe palim na chest pack-ove!Moram da kupim jedan...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
mein je devokja uzela m.dragic prsluk,model stuka,deluje kao kvalitetan musicarski prsluk,meni je funkcionalan,bio je nekig max 50e

Vrh Dno