radnje u nisu

radika

Newbie
Učlanjen(a)
25.02.2009.
Broj reagovanja
0
Da ne trosim reci : N A J B O L J I  F O R U M  - ovde i sire BRAVO  :tbumb: :tbumb:

Ja sam iz Skoplja  klinicki slucaj sto se tice Fly Fishinga i posto ovde kod nas nema nista u vezi FF i Fly Tying ( ama bas nista ) da se kupi u ovo malo radnje sto imamo , uglavno  plovkarosi i sarandzije, a upravo vikendom dolazim u Nis , pa zamolio bih da mi date precizne informacije o tome  gde moze covek posteno da kupi materijale za vezivanje ( adrese  ako je moguce i ime radnje da ne lutam  gradom ) barem od onih koji su od Nisa. Najvise me interesuju udice Gamakatsu .olovna zica , zlatne perle ( mesing , tungsten ) ako ih ima, posto ovde vlada Mustad i nesto VMC i nista drugo, pa snalazimo ko kako moze a najvise  kupujuci online.Pregledavajuci  ovaj Vas forum nasao sam na neverovatne ideje o vezivanju musice i preporucujem ga svim mojim prijateljima koji prate FF i bave se njime.Inace Makedonci uglavno pecaju na vaser kuglu i mozda smo par ljudi koji musicare, a tirol je jedini ubica na najlepsoj reci kond nas Radika , koja svake sezone je sve siromasnija ribom na zalost.Ok da Vas ne gnjavim suvisnim podatcima nadam se da ce te mi uskociti u ovoj molbi pozdrav

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
vmc ima perfektne udice za strimere tako da to ne zaobilazi ako želiš mušičariti i npr. štuke sa velikim strimerima...
ostale informacije prepuštam da ti kažu nišlije jer sam ja i onako iz slovenije...i naravno, dobrodošao!!!!  :firends:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Radika, dobrodošao na ovaj forum!

Ja sam iz Niša i vrlo rado ću ti pomoći da nađeš sve što ti treba.

Piši malo o mušičarenju u Makedoniji. Ovde nas ima iz svih država nastalih iz Jugoslavije, samo nam je nedostajao neko iz prapostojbine mušičarenja.

babac

Junior member
Učlanjen(a)
04.03.2009.
Broj reagovanja
0
Ne znam da li je protivno pravilima foruma ali ako nije dajte adrese najsnabdevenijih radnji u Nisu.

Vrh Dno