Raport - izvestaji

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Vlasinsko jezero: direkt' s vode... 'Ladno ko vesticja sisa, radi bejavica i krupan grga... Al' duva vetar, ubi dusu! :'(

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Sitna kisa  1 lipljan na princ nimfu, Drina mala u peruccu do 11h . Par promasaja u mokrim verzijama ose ,mrava, emergera tularasa, i jos nekih muva u filmu , suvu nisam probao, ribolov prekinut zbog upadanja u vodu  :doh:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Pedja, Pedja nevaljalce jedan  :D
A kaki mi je Timok jel mrda nesto u njemu? :'(

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Ma mrda, polako ali sigurno.
Opet sam isao na Debelicu.
Radi se na tome, ali se ceka i sudjenje.
U njega, ipak, ne polazem previse nade, ni po brzini kraja (a nije ni pocelo), ni po dobroj presudi.
Ako nisam u pravu - jos bolje.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Vrlo brzo ću ja osetiti "mrdanje" timočkih klenova, na svom štapu. :hammer:

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Danas na Limu lipljen je prokljucao!!! Kupio suve, iskako, pracakao se kao raspamecen...

Imao sam jednog od 40+ i par sitnih pastrmki. Slike i izvestaj za koji dan na topicu "Lim (donji tok-srpski deo)".  

http://www.musicarenje.org/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=769.15

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
143
pedjabg je napisao(la):
Niska banja sinoc, cetiri sitne, fine "ribice". :D :D :D
Tek sad videh ovo... Pa jel si to Peđa u povratku svratio do Banje u štetu? Što nas ne pozva, bili smo blizu. :whistle:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Juce sam isao do Valjeva. Sve reke, ukljucujuci i GrADAc, mutne kao oranje i velike.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Toplica juce u gornjem toku (od Kursumlije prema jezeru Selova) bistra, 'ladna i normalnog vodostaja. Sitan klen, sitan grgec, bez pastrmki... 8).

V

vaga

Guest
    Nisam bio odavno na musicarenje,pomagajte braco cu poludim.Dajte neki savet: gde,na shta i sl.Please... :lud:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
vaga je napisao(la):
     Nisam bio odavno na musicarenje,pomagajte braco cu poludim.Dajte neki savet: gde,na shta i sl.Please... :lud:

Idi na najbližu bistru reku. Posmatraj strpljivo mirne virove i površinu vode. Videćeš da ima vodenih insekata i, najverovatnije, riba koje ih krkaju. Nema veze što je hladno, tmurno ili vetrovito.
Možeš da posetiš i neku baru. Ako ima klenova, najverovatnije se mogu uspešno loviti suvom muvom. Obrati pažnju na bodorke (žutooke), a još bolje je ako ti mušičarenje štuke nije strano.
Može se desiti i da naletiš na jata beovica.
Koliko me pamćenje služi (veoma aktuelna uzrečica), ti si iz Leskovca, pa ti nisam pisao o lipljenu, ali ako je toliko zagustilo...
Pročitaj moj članak "Mušičarenje je opojna droga". :doh:

Vrh Dno