Pod svježim dojmom nove višezglobne stolne svjetiljke, koja mi je skroz osvježila doživljaj vezanja, otvaram temu da razmijenimo iskustva i o ovom važnom dijelu opreme. Danas, kad gotovo nitko ne može izbjeći računalo, a neki i višesatno buljenje u ekran, naše oči su pod velikim pritiskom. U zadnje vrijeme primjetio sam da sve rijeđe i nerado vežem muhe, i trebalo mi je neko vrijeme da to povežem sa poteškoćama s okom koje sam imao donedavno. Mala stolna svjetiljka, visine 40 cm još je više ubijala želju za vezanjem (preniska je da svijetli odozgo) a pošto su zimski dani kratki, po povratku s posla više nije bilo kvalitetnog dnevnog svijetla.
U novu svjetiljku stavio sam Philips žarulju "Daylight", koja daje vrlo ugodno i bistro svijetlo. Sveukupna cijena investicije je 10 eura. Zadovoljstvo mojih očiju - neprocijenjivo
Kakva su vaša iskustva sa rasvjetnim tijelima?
U novu svjetiljku stavio sam Philips žarulju "Daylight", koja daje vrlo ugodno i bistro svijetlo. Sveukupna cijena investicije je 10 eura. Zadovoljstvo mojih očiju - neprocijenjivo