Reklama na neoprenu

reklama

Newbie
Učlanjen(a)
15.02.2018.
Broj reagovanja
0
Pozdrav svima,

novim sam na forumu i trebala bi mi jedna pomoć.

Da li znate možda kako se lijepe reklame (stikeri) na neoprenski materijal?
Da li je to moguće uraditi u kućnoj djelatnosti i kako?

Cijlj ovog mog je da prekrijem jednu ružnu fleku koja je loše urađena na neoprenskom materijalu.

Da napomenem da ovaj moj neopren nije namjenjen za ribolov i mokri teren, već za letenje tj. paraglajding.

LP
Reklama

PS slika neoprena i ,,fleke,, koju bih nekako ako je moguće volio da preljepim da ne izgleda baš ovako.

Prilozi

• received_10213707655140202.jpeg
    received_10213707655140202.jpeg
    370,6 KB · Pregleda: 167

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
Pozdrav druze.

bilo koju stampanu aplikaciju da nalepis, poznavace se reljef, koji je nastao usled krpljenja, tako da ti to bas i nije najidealnije resenje. Po mom misljenju, najbolje resenje, je da nabavis prisivak, koji je uradjen u stampi ili jos bolje u vezu, pa da ti neko prisije na zeljeno mesto, posto ti vec nije bitno da ne propusta vodu.

reklama

Newbie
Učlanjen(a)
15.02.2018.
Broj reagovanja
0
Nebojsa.kg je napisao(la):
Pozdrav druze.

bilo koju stampanu aplikaciju da nalepis, poznavace se reljef, koji je nastao usled krpljenja, tako da ti to bas i nije najidealnije resenje. Po mom misljenju, najbolje resenje, je da nabavis prisivak, koji je uradjen u stampi ili jos bolje u vezu, pa da ti neko prisije na zeljeno mesto, posto ti vec nije bitno da ne propusta vodu.

E hvala Nebojša, al gdje mogu da nabavim taj prisivak? I jel se moze neka slika istampati ili ustvari bilo šta samo da ovako ne izgleda?

I jel znaš možda koliko se love to kreće?

LP
Reklama

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
https://www.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&return_url=aW5kZXgucGhw&data%5Bkeywords%5D=prisivak&data%5Blist_type%5D=search&data%5Bpage%5D=1

Nije ti to skupo, sve zavisi kojih je dimenzija.

reklama

Newbie
Učlanjen(a)
15.02.2018.
Broj reagovanja
0
Nebojsa.kg je napisao(la):
https://www.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&return_url=aW5kZXgucGhw&data%5Bkeywords%5D=prisivak&data%5Blist_type%5D=search&data%5Bpage%5D=1

Nije ti to skupo, sve zavisi kojih je dimenzija.

Dimenzija je nekih 10x5 cm, iskreno ne znam jer treba tek da mi dodje.

U susitni da te pitam jer u mom kraju i nema bas nekih krojaca. Jel moze taj prisivak kad se kupi da se zaljepi nekim ljepilom, tj. sam da to odradiM?

Hvala puno jos jednom

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
Pa verovatno moze, ali stvarno ne znam koji lepak da ti preporucim, da ne nagrize neopran. To treba prvo isprobati.

radodeyan

Senior member
Učlanjen(a)
10.08.2006.
Broj reagovanja
47
Ja sam te prisivke nalazio u radnjama koje prodaju konce, dugmice , rajsferšluse....

Vrh Dno