ross

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Danas je jedan moj drugar otišao u BG i pazario štap klase 3.Doduše na moj nagovor.Ross ,neki zeleni,top model u radnji.Ja sam ga vidio neki dan,i učinio mi se dobar,ali nisam bacao s njim i nisam smio se upustiti u avanturu pisanja ovog texta do danas.Uglavnom,kupi on,moj drug motku,stigne mu struna SA Ultr 4 DT 3,i od mene mazne čekrk i evo ga predveče sav bitan.Pali za vikend na Ribnik sa sve novim štapom.

I ja u maniru iskusnog grebatora,da ga napljujem,uzmem motku da je "malo probam" u avliji,na mom poligonu i ...

Šta da vam kažem.Za cifru od cca 200€,ja nisam vidio bolji štap.Doživotna garancija,alu tuba,solidne karike,ma nemam riječi.A tek što baca...Bez problema izleće DT#3 preko 20 metara,a može i dalje nego nisam teo da upropastim strunu,lako se svičuje čak i na travi a lupovi ko nacrtani.

U svakom slučaju,pošto svi znaju odnos Homera S i mene,znate da ovo nije marketinški trik,nego stvarna preporuka za dobar štap.Pogotovo kad je alternativa neki od onih koji su "ispali iz kamiona".Samo doživotna garancija mi je dovoljna.Jedva čekam peticu da je probam,ako budem u mogućnos

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Da se ja pitam i kada bi bila reklama, bila bi dobrodošla. Voleo bih da i sam trgovac bez ustručabanja opiše svoju robu, a posebno te Ross motke.
Pa, mi to jedva čekamo da pročitamo. :yeswink:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Cerebrum,
ovo o cemu zeka prica nema veze sa JPRoss stapovima, vec sa seriom Ross Worldwide, segmentom cuvenog proizvodjaca cekrka Ross Rells. Detalje mozes videti na http://www.rossworldwideoutdoors.com/

Mix,

100x sam ti rekao da zaista ne zelim da se reklamiram preko sajtova koji nisu komercijalni, mogu da odgovorim na nekoliko pitanja i to je to.
Ideja se rodila iz ciste potrebe i zala sto u Srbiji nemamo ni jednu jedinu specijalizovanu musicarsku radnju. Ekonomski gledano veliko je pitanje koliko je ovo bilo pametno ali sad vec nema odstupanja. Bio sam u poziciji da pocnem da narucujem robu iz Ross-a i to i ucinih.

Stap o kom zeka prica je njihov top model Essence FW a prikazan je u review-u na mom sajtu. Radi se o medium-fast stapu progresivne akcije (nesto blize vrhu) i zaista fantasticnih performansi. Taj stap kao i nesto jeftiniji Essence FC bukvalno lansira strunu. Toliko dobro se baca da prosto covek ne poveruje, i sam sam iznenadjen bio iako sam probao zaista sve i svasta od stapova. Ima alu tubu i dozivotnu garanciju, i sve to za 16.000 din. Jeftiniji Essence FC je takodje izuzetan stap, Nesto vrlo malo je sporiji od FW ali struna se sa njim ludacki baca. Ono sto je interesantno za oba modela je da jos nisam nasao strunu koja im "ne lezi" a probao sam sigurno 7-8 modela doduse sve su bile izvanredne. Cak sam ih opteretio i sa Shark Skin kao i sa 3M MED i nose ih kao od sale. Dizajner ovih stapova je cuveni Mel Krieger a bas ovi blankovi su pazljivo izabrani medju 40 ostalih i razvoj je trajao 6 meseci. Znajuci od ranije koliko je prvi covek Ross Rells-a (Brad Befus) ozbiljan i posvecen svom poslu nisam ni sumnjao da ce ovi stapovi i jeftini cekrci postati hit.
Ako imate jos neko pitanje rado cu odgovoriti a stapove mozete da probate kad pozelite.

I da da ne zaboravim

@Zeko

Hvala na reklami ipak se isplatilo onih soma evra sto ti juce dadoh :D
Stap je bas takav kako si napisao, vrlo realno. Probaces peticu cim stigne za neki dan pa ces tek onda videti sta sve moze...tu bar imamo dosta tipova struna svi.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Upravo na ovo sam mislio. Svima je zanimljivo da pročitaju ovakav review. Ne kažem ja da ti treba da se reklamiraš za svoje dobro, već zato što mi volimo da čitamo o svakojakoj robi. :lol:

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Soma € je soma €,para vrti gdje burgija neće.

Bez zezancije,kad ga je Vlada raspakovao,i kad sam ga odmah naterao da skine celofan s plute,stvar je bila nevjerovatna.Štap odlično baca,a povrh svega je i lijep.JBG,mora se gleda malo i na estetiku.

Svaka čast za izbor,Simson H.

A što se tiče radnje,pa,samo nastavi.Malo nas  je,ali kad dolazimo mi novosadisti,uskoro očekuj i Nišlije i ostale.

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
U zdravlje da ga sluzi.
Ne sumnjam da je bolji og Sage Lt #3  :tbumb:
Pozdrav tebi i njemu  :bye:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
lep štap, nema šta!!! Sims, možda čak i ja jednom ako budem u prolazu svratim u tu tvoju ff radnjicu :yeswink:

Više manje svi mi volimo da imamo vrhunski pribor...da je lepo i kvalitetno a da ne platimo mnogima teško zardljivih 400€ ili više.

Sims, zaista odličan izbor!

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
1
gledam sad na ross-ovoj stranici model "Essence FC", i kaže da isti ima "Durable synthetic cork handle". Kakvo je to sintetičko pluto, od kojeg materijala i kakav je osjećaj dok se drži?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
tomasini je napisao(la):
gledam sad na ross-ovoj stranici model "Essence FC", i kaže da isti ima "Durable synthetic cork handle". Kakvo je to sintetičko pluto, od kojeg materijala i kakav je osjećaj dok se drži?

Ubij me ako znam, vidim ili osecam razliku...

Toliko nema razlike da prosto razmisljam foliraju li nas ostali i u cemu je trik. Potpuno isto u ruci, tvrdoca ista, ma stvarno nema sanse da primetim razliku.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
simpson H je napisao(la):
tomasini je napisao(la):

Ubij me ako znam, vidim ili osecam razliku...

Toliko nema razlike da prosto razmisljam foliraju li nas ostali i u cemu je trik. Potpuno isto u ruci, tvrdoca ista, ma stvarno nema sanse da primetim razliku.
Moguće da je u pitanju pluta koja je mlevena pa lepljena (nešto kao iverica od drveta), znam da se pampuri za mnoga vina iz niže cenovne klase prave od ovakve plute pošto se manje kruni od plute lošeg kvaliteta koja ima puno pukotina.
Simpsone šta kaže Vladan na tu sintetičku plutu?

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
A kad smo kod Ross a da li u Beogradu moze da se nadje njihov program stapova

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
rango je napisao(la):
A kad smo kod Ross a da li u Beogradu moze da se nadje njihov program stapova
koliko sam upućen simpson a i ross je u beogradu ,tačnije na banovom brdu  :yeswink:

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
Musicarim odavno ali tek sad na se oglasim kao novi clan  ove musicarskr druzine .Pun je sajt(ovaj i ostali o musicarenju) hvale za brze Vision  stapove –GT FOUR CATAPULT-vidim da Simson prevashodno hvali 6-icu u odnosu prema popularnijoj 5-ici( 9 incni, cetvorodelni). S druge strane ,prema nekim pricama zavoleo sam,dakle na nevidjeno a sto je mozda lose i rizicno s obzirom na moje godine, ROSS ov stap RX 590 4, brze akcije, koga nema na nasem trzistu.Promenio sam mnoge manje kvalitetne stapove, sada koristim Saga launch 690 4,i nisam bas zadovoljan,pa se krecem prema nekom od pomenuta dva stapa-VISIONa ili ROSSa. Kako Simpson rece Vision odustaje od brzih stapova u 2011-oj godini ,pa se  pitam kakva mu je politika-poslovanje da drasticno odstupi od ovakvih stapova, ili je on-proizvodjac- uocio njegove(catapult-ove) nedostatke-a garancija je 5 godina.Stap bih koristio za Zapadnu Moravu, njen srednji  tok(opet sa prisunjavanjem ,kako kaze Nislija Mixmaster, koji ima GT FOUR FOUR- i zgleda da je otac svih musicara). Kod  Djola  u Evilu Nis(kod mene je Djole zensko ime, sa onim  akcentom kako ga koriste Beogradjani i Nislije), ima Ross stapova  u ponudi  ali ih jos nema na stanju i on rece da ce ih biti na prolece. Ko moze da pomogne neka da komentar,sezona ce uskoro,ili da mudro jos sacekam!
Sobzirom da vise ne smem da gazim u Moravu, to racunam da povecam daljinu neki metar.
Nisam siguran da ovo moje treba da se nadje ovde ali daleko sam od novih dogadjanja, pa negde moradoh ovo da postavim!
Kakav je gt four four prema catapultu, jer kad covek nema para on se i za slamcicu hvata, nezna ako potone zbog cega je to. Znam da sam postavio mnogo pitanja za diskusiju, ali to je tako. :)

Vrh Dno