Rudi Heger Srbija

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Poruke
1.903
Broj reagovanja
8
U Srbiji ne postoji generalni uvoznik i zastupnik poznatog trgovca .
Postoje manje kolicine koje se mogu naci u Pirotu i kod jednog momka u Banja Luci.

Isprovociran pisanjem VELJKA (Veljko Stojanovic iz Paracina), njegovim svojatanjem i hvalospevima neprimerenim stvarnoj situaciji, osetio sam potrebu da upoznam auditorijum sa cinjenicnim stanjem. Lazno se prestavivsi kao uvoznik Rudi Hegera prekrsen je usmeni dogovor izmedju doticnog Veljka i mene (garantovao za istog, njegovu iskrenost i postenje).
Ovim putem zelim da Vas sve obavestim, da VELJKO (Veljko Stojanovic Paracin) NIJE UVOZNIK, ZASTUPNIK, DISTRIBUTER Rudi Hegera u Srbiji.
On je dobio mojom losom procenom mogucnost da kupi odredjene kolicine proizvoda za licnu upotrebu, koju je kasnije prosirio a pritom me ne obavestivsi, nastavio lazno se prestavljajuci, da nabavlja i preprodaje po daleko visim cenama, ostvarivajuci bezobraznu zaradu.
Kap je prelila casu prodaja Aquasura po ceni od 1600 din na Forumu, 1500 din preko Facebooka, privatnim kontaktima onako drugarski 1200 din, dok stvarna cena sa troskovima nabavke nije bila preko 700-800din. Na sajtu, onlajn prodaji Rudi Hegera sa sve pdv-om cena istog seta je 9,90e. Veoma bezobrazno i nevaspitano. Ugradnja od 100%..
Momak iz Paracina nece moci vise da koristi logistiku koju je do sada koristio, kontakte i poverenje za svoje licno bogacenje. Nek se snadje na drugim jaslama.
Do kraja letnjeg perioda i godisnjih odmora iskristalisace se situacija oko nastavka saradnje i koriscenja resursa koji su se pre ovih nemilih dogadjaja, pokazali kao uspesni, Niko nece biti samaran, nece biti ugradnje i crne berze.
Ovim putem se izvinjavam svima koji su bili zavedeni slatkorecivoscu doticnog kvazi musicara, nakupca i preprodavca, preplatili i otvoreno prevareni kod kupovine kombinezona, Aquasura itd..


Slavisa Protic - Prota71
 
Vrh Dno