Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Uhhhhhhhh...Seb ajde Ti kupi,ajd ovo me boli, joooooj...premisljam se...roknuce me ova moja na samu ovu moju pomisao...skrivenu zelju....Mada Oholi mi se sutra vraca sa odmora, mozda, ali samo mozda da ga "kreditiram"malkice!!!Da ostane u stadu
Sva sreca pa mi daleko, ovako kada se na brzaka zagrijem za nesto vrlo lako mi je izvuc lovu iz djepa ali posle kada se skuliram I vidim neke prioritete I troskove koji me cekaju onda stavim te neke svoje zelje na cekanje. Da ne idem na odmor koji ce me ipak kostati mogao bi odma da ga uzmem...ali prepustam tebi tu muku Ovaj put ti se muci sta ces I kako ces
Pre dve nedelje sam se natezao na drazbi na E BAY za jedan prekrasan XP kada sam izgubio jer sam bio bas na poslu kada je drazba zavrsavala sam na kraju bio sretan da se nisam istrosio jer mi trenutno takav trosak ne bi trebao. Sto je crnje I gore Posle toga sam naletio I na jedan predivno ocuvan ZXL.... ali eto I tu sam imao srecu da me je jedan preduhitrio....a pre toga sam zakasnio za nov hardijev cekrk princess I to za pola cene.... ali sada sam se totalno skulirao, nema trosenja bez pameti... ali malo je falilo
Ljudi....Sage XP za 250 EUR, Ako je stvarno ko nov to je bagatela.....dobro da mi je daleko pa se ne mogu predomisljati previse
"Ko pre devojci njemu devojka. " Zao mi je. Imam jos jedan odlican stap za prodaju http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=5574.0 . A ti Simpsone daj recenziju