Sage Z-Axis i Sage 2560

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
264
Na prodaju stap Sage Z-Axis 690-4, cekrk Sage 2560 i kanap SA Sharkskin #6 WF Trout Taper. Sve je polovno ali u extra stanju. Stap ide u kompletu sa originalnom tubom i gacama, cekrk sa neoprenskom futrolom i kartonskom kutijom. Info na PM

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
264
Slike cekrka

Prilozi

• Sage1.jpg
    Sage1.jpg
    75,5 KB · Pregleda: 131
  • Sage2.jpg
    Sage2.jpg
    78,9 KB · Pregleda: 124

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
83
Ajd sad Maricu & Nebo sad da Vas vidim

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Ovaj cekrk je jedan od najboljih koje sam koristio. A stap je babaroga. Na drini kombinacija vrhunska. Uz upola manje laznih zabacaja distance koje se postizu su odlicne. Zao mi je sto nemam kesa. Ovo je vrh

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
83
Cekrk je moja ljubav ptva, a sto se tice ove dvojice ugursuza gazda Ivke, eto njima stapa i kanapa za Drinu jednu i jedinstvenu ☺

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
264
Ej, ovo je komplet od mog druga koji je kupljen za Drinu a Drinu nijeni video. Da nemam Helios 2 uzeo bih ovo. Mada se i dvoumim?!

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Ovo je cisto odgovor proti,bez zelje da kvarim oglas kolegi
Posle celog dana provedenog sa xp- om ne vidim mu nikakvu prednost u odnosuna cts,cak ni u distanci iako je moja 4 ka ,a ovaj 5 ica
Pa ne bi tek tako narucio Proticu jos dva CTS a da ne mislim tako :-D

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
tezak je,zamara ruku,ribu ne drzi nista spektakularno,ne vidim razliku u izbacivanju  :D
mozda postoji jos nesto?

ne znas ni ti da gledas stapove za smudja,pa eto nikom nista  :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
XP nije tezak nemam predstavu sta si gledao. Drzi ribu korektno, mnogo dobro se baca i ono sto je najbitnije DOKAZAN je bezbroj puta.

A za stap za smudja, jbg ostarilo se, od poslednjeg koji sam trazio za sebe da mi bude idealan proslo je vise godina nego sto ti imas staza. Danas za smudja bitnije da imas camac nego stap.

A i sad imam rasni varalicarac a ne prepravljeni musicarac :hammer:

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
ne znam kad si ti gledao taj poslednji,al imam itekako staza 15 godina samo pecanja smudja!
pa i za musicarenje nije bitan stap vec reka bogata ribom...uvek se tako gledati moze  :D

pa ti od kojih si kupio stap,cak ni u svojoj prvobitnoj delatnosti nisu u vrhu ,a kamoli u varalicarskim stapovima  :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
neba je napisao(la):
ne znam kad si ti gledao taj poslednji,al imam itekako staza 15 godina samo pecanja smudja!
pa i za musicarenje nije bitan stap vec reka bogata ribom...uvek se tako gledati moze  :D

pa ti od kojih si kupio stap,cak ni u svojoj prvobitnoj delatnosti nisu u vrhu ,a kamoli u varalicarskim stapovima  :hammer:

Kao sto rekoh, negde u to vreme dok si ti pecao babuske ja sam birao poslednji stap za smudja (pre ovog cts-a). Samo te nisam skapirao ovo oko prvobitne delatnosti?

Sent from my HTC One using Tapatalk

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Pa fox je prvobitno radio samo saranske stapove i to u srednjoj klasi nikad dalje od toga :hammer: ,a babuske nikad nisam pecao

Vrh Dno